Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tarthat egy ilyen jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat egy ilyen jó világ? Ti azt mondanátok amit hallani akar?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó ismerősömnek lett egy kapcsolata nem régen, 3 4 hónapja körülbelül. Hihetetlen jó világa van mellette, dolgozni nem kell, mindig viszi valahová, vesz neki mindent, tehát amennyire lehet elvan tartva szerintem.

Úgy gondolom mivel a srác nem valami jóképű, hogy megnyerő volt a jómód is neki, sokat számított hogy jó világa lesz.

Én úgy gondolom ha a srác talál szebbet, csinosabbat akkor úgyis más nőt fog eltartani és kényeztetni.

Sokszor mondja ez az ismerős, hogy most megtalálta az igazit, nagyon boldog, szerinte évekig együtt lesznek, meg hogy végre valakinek igazán fontos.

Mindig támogatom és mondom neki, hogy szerintem is aranyosak, és remélem megtalálta az igazit, de mégis arra gondolok hogy az olyan kapcsolatok amiket anyagilag csak a férfi tart fent kezdetektől kezdve általában hamar tönkre mennek

Mit gondoltok? Mi a vélemény a helyzetről?

2019. aug. 25. 09:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szerintem itt mindenki más, máshogy áll ehhez a kérdéshez mint ahogy én ezt feltettem.

Kérdésem annyi volt, hogy ti azt mondanátok amit hallani akar ha kérdezi, vagy egyszerűen elmondátok azt amit ti gondoltok a dolgokról őszintén? Az nem volt benne a kérdésben, hogy én irigylem e ezt az életet tőle, és sokan mégis ezt ragadtátok ki.

2019. aug. 25. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Én nem mondanék neki semmit, csak alkalomadtán megkérdezném, hogy nem zavarja-e, hogy nem dolgozik. Nekem hiányozna a munkám. Meg azt is megkérdezném, hogy mit fog csinálni, ha véletlenül szétmennek.

Aztán kb ennyi, nem is nagyon baratkoznék vele, ha neki ez így jó, mert lenézem az ilyen embereket.

Te viszont szerintem irigy vagy, te sem bánnád, ha nem kellene dolgoznod.

2019. aug. 25. 10:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Ettől függetlenül ugyanaz a jó ember maradt, eszembe sincs ítélkezni felette.

Tény, hogy egy két pár száz ezres wellnesst én is elviselnék, vagy valami külföldi utat csak úgy, bár ez egy természetes irigység inkább, mindig mondom is neki, hogy kifogta rendesen, jó sora van, persze ezt nem támadva mondom neki.

Lehet aztán én vagyok ennyire negatív, és tényleg van olyan hogy egy férfi pénzes és annyira szerelmes egy nőbe hogy bármit megtesz érte ilyen értelmemben is, akkor meg kár lenne kedvét vennem mert én nem hiszek ezekben a kapcsolatokban.

2019. aug. 25. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Ha talál szebbet, csinosabbat...eddig is találhatott volna.

Te viszont elég felszínesen ez alapján ítéled meg a kapcsolatukat. A fiúnál is azt emeled ki, hogy mivel nem túl jóképű, biztos a pénze miatt van vele.

2019. aug. 25. 10:53
 15/17 A kérdező kommentje:

Inkább azt mondanám, hogy azért racionális vagyok, picit az szembetűnő hogy a válogatós hölgy, hirtelen beéri most egy nagyon kis átlagos alattival, de pénze rengeteg van.

Ez nem felszínesség, más is tapasztalt ilyet már szerintem

2019. aug. 25. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Te pedig rettentően buta vagy még mindig. A szépség mindenkinél mást jelent. Gondolom elképzelni se tudod ezek szerint, hogy mind a ketten tetszenek egymásnak és szépnek találják a másikat. Nem a te ízlésed a világ közepe és nem ahhoz kell mérni mások ízlésvilágát.

Hagyd őket békén, ne avatkozz bele és ne pattogj még mindig ezen a témán.

Egyébként hogy van gerinced ahhoz, hogy másokat kibeszélj a hátuk mögött? Nem vagy egy egyenes ember, az biztos.

2019. aug. 25. 13:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Mert konkrétan az érdekelt, hogy mondjam azt amit ilyenkor illik mondani és se többet, vagy beszéljek neki arról hogy én hogy gondolom ezt őszintén. De válaszokból adódóan nem szólok ebbe bele, nekik kiforrja, és ők ezt csinálják amíg szeretik egymást, reméljük sokáig.

Attól mert nem egyezik a véleményünk nem vagyok buta, én máshogy látom, én ismerem a hölgyet az előző kapcsolatait, és ismerem annyira belül is hogy nem butaságból írtam.

Kérdésre a választ megkaptam, nem szólok bele, hisz a lényeg magánügyük és ebben így már egyet is értek.

2019. aug. 25. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!