Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat egy ilyen jó világ? Ti azt mondanátok amit hallani akar?
Egy nagyon jó ismerősömnek lett egy kapcsolata nem régen, 3 4 hónapja körülbelül. Hihetetlen jó világa van mellette, dolgozni nem kell, mindig viszi valahová, vesz neki mindent, tehát amennyire lehet elvan tartva szerintem.
Úgy gondolom mivel a srác nem valami jóképű, hogy megnyerő volt a jómód is neki, sokat számított hogy jó világa lesz.
Én úgy gondolom ha a srác talál szebbet, csinosabbat akkor úgyis más nőt fog eltartani és kényeztetni.
Sokszor mondja ez az ismerős, hogy most megtalálta az igazit, nagyon boldog, szerinte évekig együtt lesznek, meg hogy végre valakinek igazán fontos.
Mindig támogatom és mondom neki, hogy szerintem is aranyosak, és remélem megtalálta az igazit, de mégis arra gondolok hogy az olyan kapcsolatok amiket anyagilag csak a férfi tart fent kezdetektől kezdve általában hamar tönkre mennek
Mit gondoltok? Mi a vélemény a helyzetről?
Nincs mire irigynek lennem, hisz nekem is van párkapcsolatom, és mi máshogy oldjuk meg, de mi is boldogok vagyunk, és szerintem köztünk is jól működik.
De ebből ítélve azt gondolom jobb ha nem mondom meg neki őszintén az aggályaim, hanem egyszerűen úgy ahogy eddig támogatom benne hogy jól választott
"amiket anyagilag csak a férfi tart fent kezdetektől kezdve általában hamar tönkre mennek"
Ez így nem igaz, viszont nem tudom hogy élhet valaki úgy, hogy semmi Értelmeset nem csinál. Gondolom, nincs túl magas végzettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!