Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sziv vagy az ész az, amire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sziv vagy az ész az, amire érdemes hallgatni?

Figyelt kérdés

röviden összefoglalva :van egy komoly kapcsolatom,lassan 2 éve tart. viszonylag boldogok vagyunk egyutt,sokmindenben egyet értünk. jóképü,udvarias,és komolyak a szándékai velem szemben. el tudnám képzelni a férjemként a jövőben.

viszont van egy másik fiu. még a kapcsolatom előttről.sokat gondolok rá mostanában. ő olyan volt nekem,mint egy minta példány. a többiek csak az árnyékában vannak..

köztünk mindössze annyi történt,hogy randiztunk párszor. aztán ö visza ment kuldföldre,ahol él. mondta,hogy menjek vele,de akkor nem mehettem. most viszont nem állna senki közénk.

tudom,ennek nem sok értelme. viszont lehet olyan boldoggá tenne,amilyen még sosem voltam.

vélemények ?

2019. aug. 24. 01:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A boldogság egy tudatállapot, tehát önmagadon kívül senki se tehet téged boldoggá. Amíg ezt mástól várod, addig mindig is boldogtalan leszel.

A másoktól kapott boldogság valójában nem is boldogság, hanem ideiglenes, múló öröm.

2019. aug. 24. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:
A kettō együtt miért nem megy? Szerinted az ostobaság jobb vagy az érzéketlen tahóság? Szerintem egyik sem. Inkább maradj egyedül, ezekbōl egyik negatív tulajdonságra sincs szüksége az embernek egy kapcsolatban.
2019. aug. 24. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!