Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a neten néhol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a neten néhol miért ez a helyzet a sikertelenekkel?

Figyelt kérdés

Néhány face csoportban és itt is megfigyeltem, hogy többször van hangoztatva, hogy mennyi lúzer/sikertelen férfi van és mennyi nőgyűlölő, viszont valahogy a válaszok és az azokra írt reakciók pont az ellenkezőjét mutatják. Pl. volt egy kérdés 2 napja, ami arról szólt, hogy mi az oka annak, hogy egy nőnek nem lesz férje. Jöttek olyan válaszok, hogy okos és szerencsés, amik 100%-on álltak és jöttek tényleg használható válaszok is, amik nem álltak ennyin. Lényegében a férfiakat negatívan feltüntető válaszok kapták a jobb pontozást... Ha valóban annyival több a nőgyűlölő, mint ahogy sokan állítják, akkor vajon miért?

És jellemzően ezeken a helyeken és itt is rengeteg olyan véleménybe lehet futni bizonyos témákkal kapcsolatban, amilyenekbe csak ilyen felállású helyeken és amiken a hétköznapi nők is meglepődnek. Szerintetek ennek mi az oka?

2019. aug. 24. 00:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#7: Persze, szívesen! :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

#8: Az a baj, hogy általánosságban az van pl. itt is bunkónak tartva, aki nem a többség által hangoztatott dolgokat írja. Az általam linkelt kérdés még az is le lett pontozva, aki magáról írt negatív okot, hogy miért nincs társa. Most akkor ő magával volt bunkó, ezért járt neki a lepontozás?

Kekeckedésnek beállítva pedig jó pár olyan hozzászólást láttam már, ahol szimplán rámutatott valaki egy dologra vagy egyszerűen csak kérdezni mert.

Amit írtál a férfiak kérdéseiről, az nagyszerű példa a kérdésemhez, szóval köszönöm szépen! Leírtad, hogy a férfiak "hogyan legyen nőm" szintű kérdései mennyire rosszak és unalmasak, továbbá, hogy ez a férfi átlag. Egyrészt, a legtöbb férfi probléma (ami még ezen kívülre esik, az is), simán be van rántva ebbe a halmazba. Másrészt, rengetegszer látni azt a szöveget, amit írtál, de valahogy a nőkkel kapcsolatban nem. Pedig női oldalról is vannak tipikus, naponta 10-szer kiírt kérdések: "Megcsalt, megvert, csak megdugott, szexkapcsolatból lettem szerelmes" és hasonló kaliberűek. Szóval ilyen téren egál lenne a dolog, DE mégis többször látni, hogy nők sérelmezik a férfiak kérdéseit, mint fordítva. Ez igazából szintén arra mutat rá, amit leírtam a kérdésemben.

Plusz ne felejtsük el, a szokásos érvelést, amit rengeteg nő bevet az oldalon: Ha nem tetszik a másik véleménye, akkor egyből lúzernek vagy szűznek próbálják beállítani az illetőt. Férfiaktól ezt sem látni.

A mindenki a saját neméhez húz dologgal sem értek egyet. Nemtől függetlenül férfiaknak és nőknek is tartottam már tükröt.

És nem arról van szó, hogy csúnyagonosznők, hanem az okra vagyok kíváncsi. Ezt a szintet valahogy a való életben sehol sem látom. Sőt, neten is csak pár helyen.

#9: Igen, erre is gondolok. Nekem is volt régebben pár olyan vitám, ahol teljesen normálisan és kulturáltan írtam, miközben 2 nő elkezdett szidni trágár szavakkal. Az én hozzászólásaim lettek törölve és lepontozva...

És igen, egyszerű, tárgyilagos kijelentésekkel sem lehet sokat elérni. Nekem pl. több nő ismerősöm tinderezik, meséltek is róla. Ronda vagy átlag alatti lányoknál is rengeteg match jött össze elég hamar és kifejezetten jó pasikkal is. Akármikor ezt leírtam, le lettem pontozva. Továbbá amikor szóba kerülnek a társkeresők, rendszeresen az a szemlélet van felpontozva, hogy tele van selejtes férfiakkal, de amikor valaki ugyanezt írja nőkről, lepontozásra kerül. Ez azért elég fura...

#10: Amit írtál, az ugyanaz, csak több szóval. És de, ugyanúgy magukra veszik és lepontozzák. És ezt a való életben nő ismerőseimmel sokkal bunkóbban közöltem és a többségük egyetértett velem. Sőt, jó pár netes hozzászólásban is láttam, hogy nők írták ezeket és rengeteg nő értett egyet velük. Itt viszont ezt sosem látom.

2019. aug. 25. 03:08
 12/12 anonim ***** válasza:
#10 ez sajnos nem ér semmit. Magukra veszik, mert a lepomtozók pontosan ilyenek, és pont ezért veszik magukra.
2019. aug. 25. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!