Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb szülők! Mit tennétek, ha a 27 éves, egyetlen fiatok egy 36 éves nőbe lenne szerelmes?
Te buta vagy!
Örülj, hogy nem lett homár, vagy csináltatta fel magát vele egy buta kiscsaj.
Ha ez "rossz", akkor fordított nemekkel történő esetnél miért nem rinyálnak ellene a hozzád hasonló banyákok?
Amúgy ezzel csak azt éred el, hogy utálni fog a fiad.
Elsőre kinevetném.
Másodszor, mint felnőtt azt csinál, amit akar.
Nem érzem magam idősebbnek, de 26 éves a fiam :) Nagyon jó a kapcsolatunk. Van barátnője, 8 éve vannak együtt, pár hónapja összeköltöztek. A lány Vele egyidős.
Az előttem szólókhoz hasonlóan én is azt mondom,hogy persze, elképzeljük,hogy a gyerekünk boldog lesz, ami a mi olvasatunkban azt jelenti,hogy egy mindenben hozzáillő (korban is) lánnyal családot alapít, gyereket vállalnak, otthonuk lesz és boldogan élnek.
De az élet nem mindig a mi elképzelésünk szerint zajlik.
Megértelek, de csak részben. A 36 éves nő még simán szülhet gyereket, és ha boldogok nincs jelentősége annak a pár évnek./azt nem írtad,hogy hajadon/elvált/özvegy/gyerekes/gyermektelen/
Én a helyedben elfogadnám a helyzetet,hiszen ha ezt nem teszed a fiad is kerülni fogja a találkozásokat és ez Neked sem lesz jó.
Fogadd szeretettel a fiad barátnőjét még ha nem is a Te elképzelésed szerinti. Ha jól alakul az életük és boldogok lesznek hidd el, a korkülönbség (ami nem is annyira sok) nem fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!