Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedhetnék, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnék, ha egyszerűen nem vagyok vonzó?

Figyelt kérdés

Társkeresőn évek óta próbálkozom, de nincs semmi sikerem. Élőben is szoktam próbálkozni, általában olyan lányoknál, akiket már ismerek egy ideje, de ők is visszautasítanak.

Sajnos nem vagyok valami szép és elég alacsony vagyok (167 cm). Van rajtam pár kg felesleg, de szerintem nem vészes. Vicces, kedves, okos vagyok, de kicsit csöndes vagyok, főleg az ismerkedés elején.

20F

2019. aug. 22. 23:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igények leadása és bepróbálkozás szintén nem vonzó nőknél.

Kb ennyi amit tehetsz :/

2019. aug. 23. 09:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Hülyeség! Sok nagy dumas alacsony vagy nem.túl sportos helyes fickonak rengeteg nője van.Azoktol kell ellesni! Egyszeruen jól erzik vele magukat A nők.
2019. aug. 23. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!