Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le akart rázni az elmúlt két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akart rázni az elmúlt két napban?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit dedós kérdésnek fogjátok hinni, de az elmúlt két napban úgy érzem leráz a barátom. Egész hosszú hétvégén együtt voltunk, ám mióta hazajöttem, és esténként hívnám, azzal jön, hogy fáradt. Korábban ha ilyen volt mindig hívott hamarabb, így korábban el tudott menni aludni. De az elmúlt két napban amikor hívtam azzal jött, hogy fáradt... Holnap találkozni akar...

Igazából azért van bennem félelem, mert nem olyan régen még egyedül akart lenni, elvileg semmi köze nem volt hozzám, de utólag kiderült, hogy úgy érezte nem hagyok neki elég teret. Fáj mert lehet most is ez van.

Így nem is akarok találkozni vele, és nem tudom tudok-e aludni egyáltalán...

2 éve vagyunk együtt, és már terveztük az összeköltözést

2019. aug. 22. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig muszáj lesz találkoznod vele, és tiszta vizet önteni a pohárba.
2019. aug. 22. 21:27
 2/5 Diazepam ***** válasza:
100%
Szerintem csak te tervezted ezt az összeköltözést. A jelek arra mutatnak, hogy ő még messze nem áll készen rá.
2019. aug. 22. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2-essel értek egyet, ezt te akarod leginkább.
2019. aug. 22. 21:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt valahol mindig is tudtam. Már régóta szeretném a költözést, de nemrég hozta fel a párom magától, hogy költözzünk össze. De ezek után azaz érzésem csak miattam mondta.
2019. aug. 22. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű. Ha olyan, nem nagyon fog veled összeköltözni. De szemétség, hogy hiteget.
2019. aug. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!