Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esély van arra, hogyha egy párkapcsolat nem kezdődik jól, az idővel mégis jó felé alakul?
Fél éve vagyok együtt valakivel, eddig vannak problémáink, sok mindenben nem egyezünk, vannak dolgok amikről más a véleményünk is.
Találkozás is olyan, hogy nekem több is jól esne, de ő kevesebbel is beéri, néha ez frusztráló is.
Beszélgettem erről anyámmal, és annyit mondott rá, hogyha egy kapcsolat már az elején nem a felhőtlen boldogságról szól, rózsaszín köd hogy minden szuper, az nagyon nehezen éri meg az 1-2 év kapcsolatot is.
Ő miért akar kevesebbet találkozni? Szerintem egyébként ez a legnagyobb intő jel az egészben. Ha valaki szereti a másikat, jól érzi magát a közelében, akkor minél több időt vele szeretne tölteni. Az elején pedig főleg, hidd el. Párom előző kapcsolatában ugyanezt csinálta, heti 1-re szorította a találkozókat, miközben egy városban éltek az exével. Mióta pedig velem van, már egy külön töltött nap után is mondja mennyire hiányzom neki, és arra törekszik, hogy minden nap találkozzunk még ha csak kis időre is.
De gondolom nem csak ez az egyetlen különbözőség köztetek. Mesélj a többiről is.
Sajnos, tudom hogy igazad van. Hisz pont ezt érzem mint a te párod.
Másrészt a kompromisszum hiánya, nem tudunk megegyezni, úgy kéne működnie hogy van hogy én engedek, van hogy te engedsz, ez sem igazán megy.
Köszönöm szépen.
Lehet akkor túl sokáig nem kell terveznünk, jobb ha az ilyen előbb kibukik mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!