Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esély van arra, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esély van arra, hogyha egy párkapcsolat nem kezdődik jól, az idővel mégis jó felé alakul?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt valakivel, eddig vannak problémáink, sok mindenben nem egyezünk, vannak dolgok amikről más a véleményünk is.

Találkozás is olyan, hogy nekem több is jól esne, de ő kevesebbel is beéri, néha ez frusztráló is.

Beszélgettem erről anyámmal, és annyit mondott rá, hogyha egy kapcsolat már az elején nem a felhőtlen boldogságról szól, rózsaszín köd hogy minden szuper, az nagyon nehezen éri meg az 1-2 év kapcsolatot is.

2019. aug. 21. 09:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez halott ügy.
2019. aug. 21. 09:07
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak ebben igaza van!
2019. aug. 21. 09:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyádnak igaz a van.

Sok kapcsolatot lehet újra éleszteni, ha olyan lesz, mint az elején. Közös élmények, emlékek szintén összekötnek. Sokszor elég visszagondolni, hogy milyen jó volt.

Nektek ezek az alapok nincsenek meg, nincs mihez visszanyúlni. "Emlékszel, mekkorákat veszekedtünk kezdetben?"

Nem illetek össze. Kár erőltetni.

2019. aug. 21. 09:10
 4/17 A kérdező kommentje:
Mindig mikor mondom neki, hogy várni szeretnék még rá, hogy alakul kettőnk között ez az egész, szokta mondani, hogy az időmet vesztegetem.
2019. aug. 21. 09:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyád tudja mi a dörgés.

33/f

2019. aug. 21. 09:12
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem veszekedünk félreértetted, hanem sok mindenben máshogy gondoljuk így ahogy beszélünk róla. Meg amit tapasztalok a rövid idő alatt.

pl nekem jó volna heti 2szer vagy akár 3szor is vele lenni, ő heti 1 napot tervez csak.

2019. aug. 21. 09:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze. Alapvető dolgokban különböztök. Tényleg az időd vesztegeted.
2019. aug. 21. 09:28
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Egy párkapcsolat hogyan kezdődhet még, ha nem jól?Érted?
2019. aug. 21. 10:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető különbségek vannak köztetek, mindkettőtöknek folyamatos hiányérzete lesz egymás mellett, teljesen feleslegesen erőlteted, ebből nem fog semmi jó kisülni.
2019. aug. 21. 10:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Az eleje bizony jó volt, első hónapok nagyon is, csak hamar változott valami, és nem mindig vagyok felhőtlenül boldog. Az itt a baj
2019. aug. 21. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!