Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túl lendülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túl lendülni azon ha egy bántalmazó kapcsolatban volt részem?

Figyelt kérdés
Nem sokáig tartott, de így is megviselt. Megjátszotta mennyire szeret, de ebből semmi se volt igaz. Testileg és lelkileg is bántott. Így visszagondolva, csak ígérgetett nekem, de soha nem tartott be belőle semmit. Fáj hogy engem nem szeretett, de az exét meg igen, akivel képes volt több időt eltölteni. Azokból amiket elmesélt az exéért sokkal több mindent megtett, mint értem. Mióta elhagyott egy senkinek érzem magam, üresnek, reménytelennek érzem az életem. Szerintem nekem nem lesz már jobb az életem.
2019. aug. 20. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Olyanoktól kérj segítséget, akik átélték már ezt.

nane.hu

Hihetetlen, hogy az egyik legfontosabb női csoportosulást nem ismerik a nők és férfiként kell linkelgetni.

2019. aug. 20. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
Pszichológustól, ezek a csoportok meg a NonameAlkeszekCsoportja meg franc tudja miket találnak ki, bizonyítottan ideiglenesen okoznak változást az emberek életében, visszaesnek a korábbi kerülendő állapotukba. Ha nem tudod feldolgozni akkor időt és anyagiakat nem sajnálva rendbe kell hoznod magadat mentálisan, nem szégyen segítséget kérni,ha kell.
2019. aug. 20. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Válaszként nem ilyen szervezetek neveit várom.
2019. aug. 20. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
hát csak előre csajszi, ismerj meg más ffit
2019. aug. 20. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Akkor Youtube-on nárcisztikus személyiságzavarról és bántalmazásról van rengeteg videó.
2019. aug. 21. 03:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én először olyanokkal beszélném meg, akikben millió százalékig megbízok. Utána mennék el egy pszichológushoz.
2019. aug. 23. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!