Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, a ti párotok, hogy szokta viselni, ha mondjuk simogatjátok a fejét, arcát, cirógatjátok a haját, vagy hasonló módon babusgatjátok?
Figyelt kérdés
Élvezi a kényeztetést, vagy ódzkodik tőle, mert például ilyentől kevésbé érzi magát férfiasnak?2019. aug. 20. 19:51
41/51 anonim válasza:
Ez egyén függő. Volt aki igényelte, nagyon szerette, de olyan is aki lesöpörte a kezem.
43/51 anonim válasza:
A simit, bújást szereti, viszont azt nem, ha túrom a haját, pedig én imádnám csinálni. Mondjuk én se bírom, ha a hajamat megfogja bárki, szóval valahol megértem 😀
44/51 anonim válasza:
Az én exem kifejezetten érintésmániás volt, ő imádta - néha túlzottan is... akkor is igényelte volna, amikor nekem effektíve nem volt rá időm, mert home office-ban dolgoztam, vagy teljesen ki voltam merülve.
45/51 anonim válasza:
Szereti a párom. Nem kéri de én szoktam simogatni a fejét. :-)
47/51 anonim válasza:
Lassan 4 éves kérdédt fontos volt megosztani..
48/51 anonim válasza:
Nekem szerettek mindigm kb mint a dorombolos macskak ekveztek
49/51 anonim válasza:
Én párom is kérni szokta. Magamtól is csinálom néha, akkor mindig megjegyzi, hogy milyen jól esik neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!