Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, a ti párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, a ti párotok, hogy szokta viselni, ha mondjuk simogatjátok a fejét, arcát, cirógatjátok a haját, vagy hasonló módon babusgatjátok?

Figyelt kérdés
Élvezi a kényeztetést, vagy ódzkodik tőle, mert például ilyentől kevésbé érzi magát férfiasnak?

2019. aug. 20. 19:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
95%
"méééééég 🥴" kB ilyen. 😃
2019. aug. 20. 23:41
 12/51 anonim ***** válasza:
94%
Folyton a hajában túrkálok, puszilgatom, simogatom. Nem szólt még hogy hagyjam abba, bár azért nem viszem túlzásba hogy idegesítse. Van hogy ő kéri hogy simogassam, úgy hogy az ölembe fekszek.
2019. aug. 21. 08:50
 13/51 anonim ***** válasza:
89%

Hát én például nagyon szeretem a simogatást,cirógatást, kapni és adni is, csak sajnos nincs párom.

F36

2019. aug. 21. 12:11
 14/51 anonim ***** válasza:
94%

Exem imádta. Nagyon szívesen cirogattam, simogattam.

34N

2019. aug. 22. 16:05
 15/51 anonim ***** válasza:
92%
Engen nem érdekel mennyire számít ez férfiatlannak, hogyha lesz majd barátnőm igényelni fogom azt, hogy simogasson, cirógasson, puszilgasson.
2019. aug. 22. 16:09
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, szereti - most sikerült magam elé képzelni egy ilyen jelenetet :). Bár még külön sosem mondta, de látni a reakciójából. Meghitt pillanatok ezek, amire mindkét félnek szüksége van, úgyhogy nem gondolom, hogy férfiatlannak érezné, ráadásul ő amilyen, már akkor rég szólt volna. Bújni mondjuk nem szokott mint ahogy az egyik előző válaszoló írta (kivéve mikor meg akar nevettetni), de az érintés az egyik fő szeretetnyelve, igényli, esténként ő húz magára hogy öleljem, érezzen. A férfiak is emberek, négy fal között igénylik a szeretetet :)
2019. aug. 22. 17:01
 17/51 anonim ***** válasza:
92%
Olyankor néha morog (dünnyög, vagy tudom is én milyen hangot ad), vagy egyáltalán nem szól semmit, de utólag mindig mondja, hogy jól esik neki,szereti,ha simogatom.
2019. okt. 11. 03:57
 18/51 anonim ***** válasza:
86%
Az én férjem nem igényli, mert nem szereti, a háta nagyon érzékeny, azt szinte meg sem lehet érinteni. Eleinte nagyon rosszulesett, hogy alig érhetek hozzá, mert én imádnám simogatni, kényeztetni, masszírozni, és az előtte lévő exem nagyon imádta is. De aztán elfogadtam, megszoktam, hogy ő ilyen. Vannak fontosabb tulajdonságok, mint ez, amiben viszont szuper férfi.
2019. nov. 1. 15:52
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon imádjuk mindketten.
2019. nov. 21. 12:18
 20/51 anonim ***** válasza:
68%
Én párom imádja ( 34F) én utálom ( 32N)
2020. febr. 16. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!