Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jó anyagi helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó anyagi helyzetben lévő férfi így áll az anyagiakhoz, az intő jel a későbbiekre nézve?

Figyelt kérdés

Az exemmel nagyon jól működött ez a része, sose volt gond az anyagiakból.A kapcsolat elején nagyon lovagias volt, soha nem hagyott fizetni. Én pedig gyakran áthívtam vacsorázni, sütöttem neki, és persze ha nekem jutott eszembe valami program, akkor gyorsan megvettem a két jegyet. Ez mindig ki is egyenlítődött, volt hogy én hívtam meg, volt hogy ő. Amikor összeköltöztünk, akkor nehezebb helyzetben voltam, így nem várta el, hogy felesben menjen az együttélés. Amikor váratlanul elveszítette a munkáját később, szó nélkül segítettem. Nem az anyagiak domináltak és azt éreztem, hogy számíthatunk egymásra. Természetesen nem várnám most az új páromtól, hogy tartson el, és senki mástól se, de nagyon anyagiasnak érzem a hozzáállását. Mindig a legolcsóbb helyekre megyünk enni. Én se járnék luxus éttermekbe, de ez is túlzás. Üdítőt soha nem akar venni. Felesben fizetünk, én nyilván megveszem magamnak, ő pedig csodálkozik hogy minek adok ki ennyit egy üdítőért. Áthívom őt is vacsorázni, de nem érzem, hogy ezt jobban értékelné. A legrosszabb az, hogy ha van valami program, amit ő hoz fel, aztán látja, hogy drágább lenne, akkor egyből visszamondja, mert túl drága. A születésnapomra kaptam tőle egy táskát, ami nem volt drága, de szép, persze örültem neki. Azóta is mindig felhozza, hogy engem jobban becsül, mint az exeit, mert ők semmit nem kaptak tőle, de ő pénzt költött rám, engem szeret. Nagyon erőltetett, legszívesebben visszaadnám neki azt a táskát. Egyik nap vett nekem valamit, amiről tudta, hogy én is meg akarom venni, csak nem taltam sehol(nem drága dologról van szó). Ő ezt megvette, de egyből hozzátette, hogy majd legközelebb adjam oda a pénzt(amit magamtól is felajánlottam volna). Az zavar, hogy jó anyagi helyzetben van és jó állása is van. A felezgetés se zavarna, de nagyon érzem a nyomást, ami ezzel kapcsolatos, hogy nem tartozhatok neki semennyivel. Nem érzem azt, hogy a jövőben vele családot tudnék alapítani, mert természetesen olyankor a nő kiszolgáltatottabb helyzetben van, és nem hiszem, hogy ez működne, ha ő lenne a férjem. Ő családról meg házasságról beszél, de most is mindig kínos, ha szóba kerülnek az anyagiak, mi lesz még később?

26N

2019. aug. 20. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Ha a férfi már a kapcsolat elején is spúroskodik, az később csak rosszabb lesz. Menekülj.
2019. aug. 20. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
8%
#1 10 másodperc alatt el is olvastad a kérdést?
2019. aug. 20. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Kukázd, az ilyenekkel csak a baj van. Tényleg egy olyan embernek akarsz gyereket szülni, vagyis olyan embertől akarsz anyagilag függő helyzetbe kerülni, aki mindennel forintra elszámoltat?
2019. aug. 20. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Ezek nem jó jelek.
2019. aug. 20. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Ez jobb nem lesz. Nekem nem férne bele.
2019. aug. 20. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Az exedről olyan jókat írtál, nem is értem, miért ő lett az ex, a mostani meg a jelen.
2019. aug. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!