Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik igy a pasi?
Adott pasi folyton folyton velem kötekedett , udvarolt , flörtölt , dicsert stb
Egy csoportban dolgozunk ö az egyik kikepzö. Több nö van ott de folyton az en kedvem es tarsasagom kereste
Vegul összebaratkoztam egy csajjal a csoportból , akit addig ö nem vett eszre
Azutan folyton megjatszotta , hogy téveszti a nevunket es engem a csaj neven szólitott . 6 fös csoport , regóta ismer, tehát megjatszotta ezt a névtévesztést , mert soha senki nevét nem tévesztette .
Vegul beleuntam ebbe , es ezért is de más okokból is úgy döntöttem , hogy a csajt leépitem ( folyton kölcsön akart kerni , amit nem adott meg , ráutazott mindenemre)
Ezzel szinte egyidöben kezdett figyelmet szánni a csajnak , dicserni , ugyanazt amit velem tett addig , de utana kezdemenyezett velem beszelgeteseket , kettesben , felmérte hogy hogy vagyok es a reakcióim figyelte , vagy miutan dicserte a lanyt , engem nezett mosolyogva , mintha kivancsi lett volna , hogy feltekeny vagyok e
Most gondolom azt hiszi , hogy miatta vetettem véget a baratsagnak a lánnyal , de nem fogom elmondani az igazi okokat mert magamra tennék rossz fényt , hogy mást mocskolok , inkabb higyjen amit akar
A lány olvadozik a pasitól kiderult hogy régóta birja .
Most hol velem hol vele flörtöl , es folyton figyel engem .
Én próbálok hidegfejjel gondolkodni , de tény , hogy néha lehet elárulom magam , hogy meglep a fejlemény , ahogy az a csaj most mar agressziven követeli magának a figyelmet , jar a pasi utan es ö ezt élvezi
Miert teszi ezt a pasi ?
Nem éretlen , mert negyvenes pasi , azaz lehet érzelmileg
Velem kb 5 hónapot flörtölt , kitartóan , de én viccnek vettem , mert laza vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!