Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gaz lenne, ha masodszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz lenne, ha masodszor aludnank egyutt, de en akkor sem szeretnek szexelni vele?

Figyelt kérdés
Egyszer mar aludtunk egyutt.Nem hagytam semmit.Utana eleg sokaig beszeltunk(O messze van tolem).Amikor haza jon,lehet hogy nalam alszik.Gaz lenne ha meg nem szeretnem? (voltam mar ferfival,csak nehezen tudok nyitni lelkileg)
2019. aug. 19. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem gáz.
2019. aug. 19. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő. Te ismered (remélem). Ha normális, nem.
2019. aug. 19. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Én nőként azért furán érezném magam. Ha még nem akarom, akkor nem alszok vele.
2019. aug. 19. 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:
igen...en is erre gondoltam..hogy lehet hogy furcsa szituacio lenne
2019. aug. 19. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem furcsa. Persze nem tudni, hány évesek vagytok. De ha nem akardz még együtt lenni vele, akkor is intimebb, ha a párjával alszik az ember.
2019. aug. 19. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Miért ne lehetne együtt aludni szex nélkül?

Felnőtt nő vagyok, jelenlegi kapcsolatom úgy indult, hogy 2 héten át heti 5x nálam aludt, mielőtt lefeküdtünk.

Előtte távkapcsolatom volt, ott 1 hónap alatt 2x2 együtt töltött éjszaka előzte meg a szexet.

Az előtte lévő exemhez lassan 3 hete járkáltam aludni úgy 2 naponta, már azon gondolkoztam, ez most meleg, impotens, vagy szimplán én nem vagyok neki elég vonzó, hogy nem akar megdugni...

Szerintem ez nem gáz, nem kötelező szexelni. Viszont annyit hozzáteszek, ha úgy egyáltalán nem akarsz tőle semmit, vagy nem tudod, akkor ne aludj vele. Ezt szextől független mondom...

2019. aug. 19. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

wow

en pont forditva vagyok

egy pasival sem alszom egyutt

ha ejszaka egyutt vagyunk, az szex, jobb esetben elvalunk ejjel, mindenki megy a sajat agyaba

rossz esetben egyutt alszunk... az eleg rossz, de megtortent

2019. aug. 19. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Hat, nekunk sok kozunk nincs hozza. De valaki nem szereti a csak alvast bizonyos eletkor felett, mert olyan, mintha huznak az agyat...
2019. aug. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!