Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább, ha az exem kérdéseket hagyott bennem?
Sziasztok.
1 hónapig ismerkedtem a volt párommal majd, találkoztunk.
Tudom nemsok idő, de 2 hónapot voltunk együtt ami jó volt, nem vitatkoztunk, a szex is működött köztünk.
Családbemutatás is megvolt az ő kérdésére, mert én még korainak véltem, de ràbeszélt.
A szülei szimpatikusnak tartottak, anyum is őt.
Volt egy balesetem sietett hozzám a kórházba, mindig kedves és figyelmes volt.
Még egy nyaralásunk is volt, beszélgettünk az őszi terveinkről, de miután vége lett a nyaralásnak, utána kezdett megváltozni hirtelen.
1 hét alatt kifordult magából, nem találkoztunk, alig írt, majd egy nap meguntam, és felhívtam.
Kérdéseimre nem tudom válaszok, megcsalást tagadta, azt mondta állandó éjszakába került így nem tudunk találkozni, sajnálja az egészet, de nem tudja megoldani.
Kérdeztem a szakítást először vonakodott utána azt mondta idő kell neki, jobb lesz így.. Gondolom így akarta kierőszakolni a szakítást.
Minap láttam, hogy törölve lettem ismerősei közül, mai poszt alapján strandon van.
Őszintén bennem még vannak kérdések, mi ez a hirtelen változás, miért egy kamu történettel állt elő, még szakítani sem volt képes, és már tovább is lépett..
(én vagyok a lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!