Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kattant a barátnőm. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Kevesen tudják róla, csak a családja és a közeli barátai, hogy nem teljesen 100as, mondjuk én pont ezt szeretem benne. Azért vannak nehezebb napjaim mellette. Például most befestette a sötétbarna haját étcsokoládé színűre, ami amúgy egy és ugyanaz és teljesen kiakadt, hogy semmi változást nem vettem észre. Ha nagyon nézem válóban sötétebb egy hangyányit talán. Volt már olyan is, hogy a vadasparkban kb.20 ezer képet csinált a zsiráfokról aztán egész estés bemutatót tartott és amikor szóvá tettem, hogy unom akkor közölte, hogy a következő életében reméli zsiráf lesz, mert a vadasparkban ha a zsiráflány képeket mutogatna rólam a pasijának az biztos nem unná. A másik jó dolog amikor felkelt az éjszaka közepén, mert eszébe jutott egy zene, amit muszáj elénekelnie nekem, mert addig nem tud visszaaludni. Szerencsére ez ritkán jön rá. Biztos van olyan, aki ezt nem tudná elviselni, de nekem bejön, hogy dilis. Volt már 2 komolynak mondható kapcsolatom, de ők elég unalmasak voltak. Másnak is bejön, ha egy kicsit kattant az, akivel együtt van?2019. aug. 18. 23:21
1/10 Lazy Lover válasza:
Ez nekem sok lenne de kinek mi...
2/10 anonim válasza:
Inkább küld be a vigyori osztályra, oda való eset!
Nem normális és rettentően gyerekes!
Hány évesek vagytok? 12??
Ez kb a 12 éves színt agyilag.
De ha neked ez kell.... Akkor ámen! Egy kapta fa. Zsák a foltját!
De azért azon is elgondolkodtam, hogy te sem vagy 100-as.
4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem gyerekes, komoly munkát végez és amikor kell akkor nagyon komolyan viselkedik. Viszont az igazi természete ilyen, remélem 40 évesen se lesz más. 26 éves egyébként, és igen valószínűleg én sem vagyok 100as.
2019. aug. 18. 23:57
5/10 anonim válasza:
Hát akkor legyetek boldog zsiráfok mindketten😂😂
6/10 anonim válasza:
Kicsit csúszik a kuplungja, de még lehet belőle kiváló ügynök...😃
7/10 anonim válasza:
Tipikus csaj, volt nekem is jópár, a nőknek alapjáraton nem 100%-as a gondolkodásuk, de ez teszi őket érdekessé. :)
Isten irgalmazzon a komoly nőktől, emberektől, két vödör szamócát nem érnek.
Lásd #2.
8/10 anonim válasza:
Te sem láttál még teljesen kattant nőt.
9/10 anonim válasza:
Hol találtad? Nekem is kell egy ilyen asszony. 😂
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon aranyos.
Gyerekes,de legalább nem unalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!