Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nem nagyon gáz, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem nagyon gáz, hogy egy férfi úgy akart imponálni a boltban, hogy kifizeti nekem a cechet, mert a "pénztáros nem tud visszaadni"?

Figyelt kérdés

Bementem egy poharas Sparos kávéért, meg mást is akartam, de nem volt, ez egy kis Spar. Akkor közli a nő, hogy nem tud visszaadni az 1000 Ft-ból, adjak aprót, ne tartsam fel a sort. Mondom nincsen. Erre a mögöttem álló férfi: "de van neki". Aztán észbe sem kaptam, már elvette tőle a pénzt. Pedig mondtam közben , hogy "nem, dehogyis". De kint volt a blokk. Én meg mondom köszönöm, meg minden, erre "ez nem pénz, meg nagyon szívesen, nem kell visszaadni stb." De látszott rajta már korábban is, hogy folyton engem bámult, mikor beléptem, akkor is. Vagy a másik eset, hogy ismert valahonnan, de 100 m-re lakom, szóval nem hiszem. Mondtam, hogy váltatok fel pénzt, de nem, mégegyszer megköszöntem aztán eljöttem. Most 180 Ft-volt.

Utána meg sétálok a járdán a bolt után, ahol a járdán át kellett sétálni keresztül egy bicikli útos jelzésen behúz elém egy kocsi, hogy ne tudjak átmenni, de nem szólt ki belőle senki. Kb. 2 méterre, mint addig értem volna, átfordultam balra a zebrán és átsétáltam az úttesten, hogy ne kelljen arra mennem... De ő volt az, félig-meddig láttam, de nem 1000 %, mert zuhogott az eső, meg pont stimmelt, mert rá 5 percre végzett ő is.

Utólag mindegy, mert úgysem látom többet, alig lehetett idősebb nálam. Csak ez kicsit tolakodó, meg nem tudom, fura és nem úgy tekintek rá, hogy simán kedves volt.

A másik, hogy a pénztáros hozott kellemetlen helyzetbe, mert egy az neki kell visszaadni, meg tudta volna oldani, biztos vagyok benne. Nem én tartom fel a sort, mi az, hogy kioktat egy vevőt, mert "csak" egy kávét vett. Meg mi az , hogy elfogadja a faszitól csak úgy a pénzt. Mg ezt egész nap eljátszotta mindenkivel azután? Előbb-utóbb szereznie kellett volna aprót. Esküszöm, ha nálam lett volna a pénztárcám, kifizetem neki ötösökből.... Kb. mint egy utolsó suttyónak éreztem magamat, mint akinek arra nem futja, hogy egy sz.r Sparos kávét megvegyen... A mostani eszemmel megmondtam volna neki, hogy akkor tegye vissza a kávét a polcra. Ha meg elvette a f..zitól, csak a kezébe kellett volna nyomnom, hogy tessék, ha már megvette, nem elhozni. Hülyeséget csináltam....

Bocs, csak felbosszantott ez az egész.

22L

2019. aug. 16. 18:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kávézóban ilyen-olyan helyen én is...

Szerintem nem értettem félre, az ilyet nem igen, bár lehet, de mindegy. Gondolom a z az mögött állók, meg engem átkoztak, hallottam a morgást stb., a nő lejáratott, nekem kínos, csak menekülni akartam onnan és a kávé érdekelt a legkevésbé.

Nekem is bejött a srác (bár ha nincs ez az helyzet, nem beszéltem volna vele soha), nem kicsit és észrevette 😂 Csak ezt nem mertem kiírni, meg annyira kínos volt ez, hogy csak le kartam onnan lépni, semmi mást.

2019. aug. 16. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A kávéval semmi gáz, az emberek jó része is kifizette volna.

Az a zebrán ügy cinkes.

Az nyomulás.

2019. aug. 18. 11:45
 13/18 A kérdező kommentje:

Ezt mondom, végre valaki elhiszi, hogy nyomult...

Jó hát most lehet tényleg csak kedves akart lenni, mert szakad az eső, de... Nem tudom.

Annyira bepánikoltam, hogy gyorsan átszaladtam a balra levő zebrán az úttesten, meg nem volt kedvem vele kocsikázni, főleg, hogy tök gáz volt a boltos eset. Mert volt...

2019. aug. 18. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Ne izgulj, ilyen karótnyelt stílussal, mint a tiéd, már ki is ábrándult belőled a faszi.
2019. aug. 28. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
Ha akart volna tőled valamit elhív randira elkèri a telszámod stb de nem tette nem akart semmit te gondolod túl.
2019. aug. 28. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Na ès akkor kiderült neked jött be ès nem fordítva. De gáz basszus amit be akarsz magadnak beszèlni közbe meg a rèszedről van ez.
2019. aug. 28. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlkombinálod a dolgokat. Kedves volt, aztán meg be akart vágódni valahogy. Ez most ennyi volt, lapozz!
2019. aug. 28. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Na, azóta se sikerült feldolgoznod? Vagy miért emelted ki?
2020. jan. 7. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!