Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem magam de nem tudom mit tegyek. Adtok tanácsot?
Figyelt kérdés
A párommal jó a kapcsolatom de nem tudom elfogadni egy régi baratját. Egy nő aki tetszett neki régebben de hát a sajat neméhez vonzódik és így barátok maradtak. A párom a munkáján keresztül ismerte meg.
Idegesít a tudat hogy régen bejött neki.
Azt mondja engem szeret belé nem szerelmes de nem akarja vele miattam megszakítani a kapcsolatot.
2019. aug. 16. 13:54
11/26 anonim válasza:
Neked korábban soha nem tetszett más pasi?
12/26 A kérdező kommentje:
De tetszett de nem igazan beszélek velük, már évek óta nem talalkoztunk, többen is külföldön élnek.
2019. aug. 16. 14:57
13/26 A kérdező kommentje:
Valami konkrét tanacsot adjatok könyörgöm 🙁
Hogy viseljem el hogy van ez a nő?
Vagy hagyjam el a párom?
2019. aug. 16. 15:14
14/26 anonim válasza:
Gondolj arra, ennek aki zavar, nem kell a barátod. Te jössz be neki! :D Hisz elvileg te vagy a szép nő, akkor meg a párod legyen féltékeny rátok, ne te rájuk.
15/26 anonim válasza:
Butaság lenne ilyen miatt szakítani.
Amugy meg mi a rákért panaszkodsz arra, hogy ez "nem igazi barátság, mert nem találkoznak"? Basszus, ha meg sokat lógnának, nagyobb lenne a bajod ezerszer. :D Mondjad csak a barátodnak, legyetek online barátok, ma az már "annyira természetes"! :D
16/26 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele. A barátod jobban jár egy ilyen kisajátító, hisztis kislány nélkül.
17/26 A kérdező kommentje:
Azt, hogy úgyis alig találkoztak, azt arra mondtam neki, hogy ha úgyis alig látja minek nem szakítja meg vele a kapcsolatot.
2019. aug. 16. 16:19
18/26 anonim válasza:
Nekem is vannak barátaim akiket alig látok, mégsem szakítom meg velük a kapcsolatot.
19/26 A kérdező kommentje:
Amúgy miért van az hogy egy baráttal nem kell megszakítani a kapcsolatot de párkapcsolatot meg lehet?
2019. aug. 16. 17:04
20/26 A kérdező kommentje:
Ez olyan mintha a barát nélkül nem tudna létezni se. Mintha ő fontosabb lenne.
2019. aug. 16. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!