Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal (16-20) éves lányok! Hány fiúval feküdtetek le? És az mind komoly kapcsolat volt? Írjatok kort is.
No, most már lehet, nem aktuális a topik, DE
engem is lehet k*rvázni, hajrá!
A mai fiatalok egyre többet sze*elnek össze-vissza. Hamarosan betöltöm a 19-et, és 14 emberrel voltam együtt. Sok, tény és való, de nem érdekel hogy ki mit mondd. Ebből 7 párkapcsolat volt, és az egyik mellett volt egy szeretőm. Ebből a hét párkapcsolatból kettő több, mint egy évig tartott. Tehát...
Utolsó, kicsit megnyugtattál azzal, h lepipáltál XD Bocsi... de én már kezdtem aggódni h mekkora k... lehetek. Nekem eddig 10 volt, ebből 3 komoly, 1-ről meg azt hittem, 3 laza de hosszabb távú szexkapcs., meg 3 egyéjszakás...
23/L
23 éves vagyok szal nem az említett korosztály :D
de nekem kettő van a statisztikámban.
az elsővel egyéjszakás volt...
a másodikkal pedig 3 hónapos szexkapcsolat, bár én azt hittem komoly... mivel ő lelépett szó nélkül, így most annyira megzuhantam hogy bárkivel képes lennék lefeküdni, szerencsére azért annyira nem vagyok kezdeményezős hogy meg tegyem. de biztos, hogy ezután csak a szexre fogok hajtani csak. érzelmileg megölt ez a srác.
1-gyel, komoly kapcsolat és még mindig tart.
19L
Kettővel, az első 8 hónapos kapcsolat volt, a másik most is tart.
17/L
Néggyel. Az első kettő komoly kapcsolat volt. A másik fiúba nagyon szerelmes volta, átbaszott, aztán "dühből" és hirtelen felindultságból lefeküdtem utána kettővel. Mondhatni egy éjszakásak voltak. Azóta is bánom.
Most már inkább "szenvedek" a hiánytól, mint sem ilyet csináljak.
18 leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!