Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal (16-20) éves lányok! Hány fiúval feküdtetek le? És az mind komoly kapcsolat volt? Írjatok kort is.
Kettővel.
Az egyik egy több mint öt éves kapcsolat volt, abban is csak nyolc hónap után feküdtünk le, ez pár hónapja ért véget.
A másik meg csak a szex miatt van. Mondjuk úgy, hogy kölcsönös előnyökkel járó barátság.
20/L
4 fiúval voltam eddig, ebből egy volt komoly (két és fél éves kapcsolat). A szüzességemet is ez a komoly kapcsolat alatt vesztettem el.
19/lány
3 volt eddig..... egyik két éves volt,nagy szerelem,volt ey egy éves ,de az inkább baráti szeretet volt,és volt egy rövid kapcsolat :)
22/L
1el, aki jelenleg is a baratom 1 eve vagyunk egyutt
18 lany
5, mindegyik kapcsolatom volt, de ebből 1 volt igazán komoly.
21/L
8fiú... egy 5évig tartott utána annyira ki voltam, hogy tényleg szinte minden ismerősömmel lefeküdtem volna meg volt akivel meg is tettem... nem érzem magam kvának, mert csak csak nagyon szomorú voltam..és megbántam:S
most van egy új kapcsolatom két éve:)
22L
Ne bánd, nincs amiért... :)
Sok sikert az új kapcsolathoz!
0.
Még nem volt komoly kapcsolatom.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!