Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem mostanában sokat írogat. Miért?
Én szakítottam vele tavasszal, 2 év után. Az ok elég bonyolult, de valójában inkább magam miatt, mint miatta. Elég depressziós voltam, es eltaszítottam őt magamtól, illetve őt hibáztattam a boldogtalanságomért. Emellett a problémáinkat valahogy sose sikerült átbeszélnünk, ő nagyon konfliktuskerülő. Én viszont szerettem volna megbeszélni a dolgokat, a végeredmény pedig az lett, hogy beakadt a lemez, és nem tudtunk miről beszélni, mert midnig a régi sérelmek jutottak eszembe. Ő nagyon féltékeny, kontrolláló volt, ráadásul távkapcsolatban voltunk. (Mivel én másik varosban tanulok.)
Mindezek ellenére mindketten elmondhatjuk, hogy a másik a hozzank legközelebb alló ember, a vilagképünk és az érdeklődésünk nagyon azonos... Csak sajnos bizonyos problémákat nem sikerült áthidalnunk. Nekem azóta sikerült kilábalnom a depresszióból, sokat építettem magamon, mióta szakítottunk. (Valamilyen szinten lehet, hogy ő volt a hibás, mert eléggé elzárt engem az emberi kapcsolatoktól, mindenbe beleszólt, és kevés szabadidőm volt mellette a hobbijaimra..)
Ő most már új kapcsolatban van, de mégis gyakran ír nekem. Pár nappal azelőtt, hogy összejött volna ezzel a lánnyal tálalkoztunk, és le is feküdtünk. Úgy éreztem, hogy talán rendbejönnek köztünk a dolgok. Akkor már hetek óta beszéltünk, gyakran küldött zenéket, mondta hogy hiányzom neki, stb.. Erre kiderült, hogy alakulóban volt neki mindeközben valaki mással, és össze is jöttek. De még mindig keres. Miért?
Komolyan gondolja ezt a barátok maradni dolgot? Nekem nehezen megy, mert még nagyon szeretem, és nagyon hiányzik.
Nem tudom mi lenne a helyes.
Szerintem őszintén kérdezd meg tőle.
Mi itt tippelgethetünk, hogy miért, de az ő fejébe nem látunk bele.
Viszont a másik lányt sajnálom, nagyon kiakadnék, ha tudnám, hogy a párom az exének írogat, mikor velem van.
Én is jól lebasztam, hogy az új csajával foglalkozzon.. :D
Igazából nem gondolom, hogy a szexre lenne kihegyezve a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!