Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Velem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Velem van a baj, változzam meg? (20L)

Figyelt kérdés

Hétvégén voltam a helyi strandon a barátnőmmel, és strnad után buli volt. Minden pasi szinte a barátnőmet akarta, rám senki nem figyelt.

A barátnőm nagyon szép, csinos, én ennek pont az ellenkezője. Jó, ez túlzás, mert nem vagyok én sem csúnya, de nálam 100-szor szebb.

Annyira féltékeny voltam, hogy egész este rossz volt a kedvem. Próbáltam pasizni, szemezni, de a végén én éreztem magam hülyén, mert a srácok nem is engem akartak, csupán tőlem akartak megtudni pár dolgot a barátnőmről...

Velem van a gáz?

Hétvégén mennénk Balatonra, ott ugyanez lenne... Így semmi kedvem nincs az egészhez, lehet lemondom.

MIt csináljak? :(

ÉN velem van a baj?

Sosem volt önbizalmam, de mostmár annyi sincs...

2010. júl. 12. 22:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
ám az a te nagy bajod ahogy itt válaszolgatsz hogy te nagyon nagyon fényezed a barátnődet, de te is mondod hogy nem vagy anyira csúnya meg iylenek hát akkor meg miért vele foglalkozol menjetek el pontosan szard le kivel van legyél egy kicsit bátrabb és a buliba ne legyél sportos :D ott öltözködj kirívóan és senkivel ne gyere még össze hanem csak bolondízsd a fiúkat hogy jöjjön vissza az önbizalmad
2010. júl. 12. 23:06
 32/62 A kérdező kommentje:

23:05 :D

Nem sajnáltatom, fogd már fel! :D

Leírtam, hogy mi bánt, na. :D

Most jött ki úgy igazán belőlem az eddigi...

2010. júl. 12. 23:06
 33/62 anonim ***** válasza:
Ne a barátnődet fényezzed attól nem lesz jobb meg mi lenne ha a barátnőm is itt lenne akkor nem ezt mondanátok bla,bla,bla ha nagyanyám meg élne akkor most villamos volna és csengetne budapesten!!!
2010. júl. 12. 23:08
 34/62 A kérdező kommentje:

Beiktatok egy vásárlást még a napokban, bár utálok vásárolni (csaj létemre:D), sajnálom rá a pénzt, na mindegy. Muszáj egy dögös ruha, tudtok valamilyet ajánlani? :D Estleg képet beküldeni, amik tetszenek pasik? :D

Valami olyan szerkó, amitől felfigyelnek rám? :D

2010. júl. 12. 23:08
 35/62 anonim ***** válasza:
Nem kell itt ruha, meg plusz smink, ilyesmik. Csak torzítja az őszinteséget, ami sztem a legfontosabb. Légy őszinte, várj, és eljön az igazi!!!
2010. júl. 12. 23:10
 36/62 anonim ***** válasza:
Igen kivágott purinás zsák,nyakláncnak meg bálamadzag! A f*sz ki van már a hülyeségeddel!!!
2010. júl. 12. 23:10
 37/62 anonim ***** válasza:
Ruhánál az a lényeg hogy emelje ki a formás tested.... Nem hátrány ha a mellek is látszanak egy kicsit....
2010. júl. 12. 23:11
 38/62 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a ruha, smink a legfontosabb, de szerintem sokat számít a megjelenés, egy szexi ruhára odafigyelnek a pasik (legalábbis a többség). :D Persze tudom, hiába van rajtam egy dögös ruha, ha rosszul áll..., de én ötleteket kérek, és amiben magamat adom, ami tetszik, olyat veszek. :D
2010. júl. 12. 23:12
 39/62 A kérdező kommentje:
Bocsi a hülyeségeimért, kicsit fárasztó lehetek, meg igazi "hülyep*csás", de nem hiszed/hiszitek el, hogy milyen sz*r érzés...
2010. júl. 12. 23:13
 40/62 anonim ***** válasza:
te IT-s hülye nem az igaz kell neki... hanem hogy ragadjanak rá a srácok.... hát ruhát nehéz lesz küldeni ha nem látok rólad egy képet....
2010. júl. 12. 23:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!