Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Velem van a baj, változzam meg? (20L)
Hétvégén voltam a helyi strandon a barátnőmmel, és strnad után buli volt. Minden pasi szinte a barátnőmet akarta, rám senki nem figyelt.
A barátnőm nagyon szép, csinos, én ennek pont az ellenkezője. Jó, ez túlzás, mert nem vagyok én sem csúnya, de nálam 100-szor szebb.
Annyira féltékeny voltam, hogy egész este rossz volt a kedvem. Próbáltam pasizni, szemezni, de a végén én éreztem magam hülyén, mert a srácok nem is engem akartak, csupán tőlem akartak megtudni pár dolgot a barátnőmről...
Velem van a gáz?
Hétvégén mennénk Balatonra, ott ugyanez lenne... Így semmi kedvem nincs az egészhez, lehet lemondom.
MIt csináljak? :(
ÉN velem van a baj?
Sosem volt önbizalmam, de mostmár annyi sincs...
Értitek... itt nem láttok engem sem, barátnőmet sem...
Nem sajnáltatom magam, csupán leírom a véleményem, az érzéseim.
Nem sokra megyek vele, ha itt "ajánlkoznak" nekem, most ezért ne haragudjatok..., de nem így akarok ismerkedni, hanem személyesen, ha meglátok egy srácot, tetszik, megfog benne valami, akkor...
Nem tudom, ért-e valaki... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!