Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30éves vagyok 10éve házas! A párom soha nem csinálja orálisan! Vannak itt olyanok akik hasonló helyzetben vannak? Többi lent!
Én szívesen csinálom a férjemnek,de vannak nők akik nem szeretik,nem vagyunk egyformák.Ezért nagyon csúnya lenne ha félrelépnél.Mit szólnál ha Ő meg azért csalna meg mert valakinek 2 cm-el hosszabb van?10 évig nem zavart?
Beszélj vele és találjatok ki valamit,nem rögtön a csalás a megoldás.
NINCS!
Hát ne is haragudj, de az elején nem jöttél rá, hogy neked ez így nem lesz jó? Akkor minek kellett folytatni a kapcsolatot, ha egyszer nem jól működik valami, mert gondolom ha most nem, akkor régen sem csinálta...
gyere hozzam :D
nekem bejonnek a 30 as pasik:d es a szexet is szeretem :d
20 csaj :D
És TE neki csinálod? Ha rájönne, mekkora örömet lehet orálisan okozni, lehet hogy megpróbálná.
Sokáig én sem csináltam, most is csak feltételekkel. (pl. nem térdelek elé) A változtatáshoz tartós, bizalmas kapcsolat kellett (ez Nálatok megvan) meg az hogy a párom annyiszor a kedvemre tegyen, elélveztessen (eleinte önzetlenül), hogy ettől "ellágyuljak" és én is akarjak neki örömet okozni.
Nekünk a 69 nagyon bejön, próbáljátok azt (oldalt fekve a legszerencsésebb).
Vesd fel, hogy nem kell végig, de egy kicsit előjátéknak, izgatásnak csinálja Neked. Ha belemegy, néhány tanács: Te feküdj, és ő hajoljon föléd, ne térdepeltetve akard. Ne nyomd a fejét, és ne nézd közben, mert új neki a szitu. Ja és legjobb közvetlenül tusolás után az ilyet, akkor a legkevésbé intenzívek az ízek.
Szerintem a félretekintgetés helyett így próbálkozz. Más téren biztos működik a kapcsolat, ha 10 éve házasok vagytok - kár lenne átvágni a feleséged, aki biztosan szeret Téged,és rosszul esne neki a megcsalás.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!