Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő tényleg hisz ilyenben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő tényleg hisz ilyenben, hogy számít az ő magassága a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Mert ugye nem, vagy szinte alig. Külsőnél nagy képet nézve szinte kizárólag az arc és a testalkat számít, ezt soktucat férfi ismerősöm közül is szinte mindegyik így mondja.

Én nagyon magas vagyok, pár centi híján két meter és van egy kis plusz vonzalmam a magasabb csajok iránt, de még soha egy alacsony lányt sem dobtam ki az ágyamból emiatt. Ugyanígy középmagas (175-180 cm) barátaimtól is hallom hogy nem rajtuk múlik, hogy nem jönnek össze magasabb (175-185) lányokkal, hanem a csajokon.

Ehhez képest azt veszem észre, hogy sok 165 cm alatti és 175 cm feletti csajt zavar a saját magassága ismerkedéskor. Csak nem értem miért. Nem ez számít a férfiak szemében, max pár százalékot ad hozzá vagy vesz el.

2019. aug. 13. 08:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg nő gagyi magazinokból és hasonlókból tájékozódik. Ők azt hiszik, hogy így ismerik a férfiakat. Egy másik részük 1-2 férfi alapján simán általánosít az elvárásokkal szemben az egész nemre.

Hát, ez van. Igazából nincs ezzel gond, jó szűrő arra, hogy melyik nő képes értelmesen gondolkodni. (A válaszokból látszik, hogy itt nem túl sok.)

2019. aug. 13. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#11: Ezek szerint értelmes nő felméri az igényeket széles körben. Magyarul a környező hàrom megyében minden pasinál bepróbálkozik, hogy ne 3, hanem 30 ezer férfi utàn hivatkozhasson a tapasztalatára. Értem.
2019. aug. 13. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:

#12: Nem, nem erről van szó. Felesleges ferdíteni. A környezetemben is vannak olyan nők, akik azt állítják, hogy a pasiknak nem kell kis mellű/nagy mellű/alacsony/magas/vékony/telt/barna vagy egyéb nő. Mindig pont az nem nyerő náluk a pasiknál, amilyenek ők. Micsoda véletlen!

A valóság annyival jobb a gyk-nál, hogy ott nem lehet ferdíteni. Ott ha ismer valakit az ember, akkor tudja, hogy 1, esetleg 2 kiszemelt alapján hozták ezeket az óriási megfigyeléseket.

Itt is jött már mindenféle nőről kérdés, ahol azt írták, hogy nem jön be a férfiaknak. Lényegében akkor semmiféle nő nem jön be a férfiaknak, miközben az oldalon meg egy csomóan azt írják, hogy a férfiaknak mennyire nincsenek elvárásaik?

2019. aug. 13. 11:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Pedig ha én azt állítom, hogy a 15 kiló feleslegem miatt nem jövök be a férfiaknak, alapvetően igazat állítok. Tudom, hogy vannak olyan férfiak, akinek bejönnek a telt nők, a kétszer akkorák is, mint én.

De azoknak a férfiaknak akikkel beszéltem, ismerkedtem, a súlyommal bajuk volt. Itt is a többség azért leírja, hogy vékony legyen stb. Kérdések születnek meg arról, hogy miért hanyagolják el magukat a nők mert van rajtuk felesleg stb. És a nagydarab pasiktól is. Szóval attól, hogy létezik olyan akit ez nem zavar, még én ezt nem igazán tapasztalom, plusz akkor sem biztos hogy lesz kölcsönös vonzalom. Van aki szereti a telt nőket, de akkor sem az olyanokat, mint én stb.

Amit a saját világomban tapasztalok, az a valóság számomra.

2019. aug. 13. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan férfit, aki nem kezd olyan csajjal (párkapcsolatba, dugni simán), aki több mint 10 centivel alacsonyabb nála.
2019. aug. 13. 16:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
54%os, miért, te milyen marha nagy tapasztalatok után általánosítgatsz itt a nőkre? Hogy a nők magazinok alapján tájékozódnak és 1-2 tapasztalat után mondják, hogy ez vagy az a tulajdonság nem jön be a férfiaknak.
2019. aug. 14. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!