Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szóba álltok olyan lányokkal akik nem tetszenek? Vagy nem szimpatikusak? 15L
mikor besétálok a 24esbe egy doboz cigiért, akkor szóbaállok az amúgy borzalmasan rusnya eladócsajjal, és közlöm vele, hogy mit kérek.
amikor egyetemen kell valami jegyzet, akkor is a rondaságoktól kérek, mert általában ők jegyzetelnek, és ilyenkor bizony flörtölök a jó cél érdekében. de fölöslegesen nem spanolok olyannal, aki nem tetszik.
igen,miert ne allanak?ha beszelek egy lannyal nem feltetlen jelenti azt hogy mar kell is akarjak valamit tolle,ha akarok valamit tolle vagy szimpatikus akkor azt lassan a tudatara adom
clyde88
Én természetesen igen. A szimpatikusság, kedvelés szerintem csak a komoly kapcsolatoknál fontos, amúgy jelentéktelen.
14/F
A válasz megírásának időpontja: ma 20:56
És milyen lassan adod a tudatára??
Első felpontoztalak.
Akár én is írhattam volna, annyira rám illik. :)
kedves kerdezo,hacsak lehet elso beszelgeteskor is.attol fugg,vagy masodik beszelgeteskor
clyde88
Én igen, természetesen szóba állok. Nem értek egyet az előttem szólóval, ugyanis a külső nem jelent számomra sokat (ez persze szubjektív, és teljesen relatív). Az embereknek van egyfajta kisugárzásuk, és akármilyen jól is néz ki valaki, ha belül nincs meg a belső szépsége, akkor semmire nem megy a külső szépséggel.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!