Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parotok, elettarsatok vagy ferjetek/felesegetek, is megy at/ugrik fel a csaladjahoz nelkuletek is?
Figyelt kérdés
Ugy ertem ezt, hogy komoly hosszu evek ota tarto kapcsolat,ahol mindket fel ismeri a parja verszerinti csaladjat.
En elkiserem az elettarsam (7 eve vagyunk egyutt ebbol 2 eve egyutt elunk) a csaladjahoz ha: csaladi osszejovetel van amire engem is hivnak mindig! vagy ha csak felugrunk 10-15 percre a szuleihez, de szokott menni nelkulem is. Hozzateszem nem hivjak meg a szulei paromat nelkulem,hanem "gyertek"-et szoktak mondani. Ha nem tudok menni uzenni szoktam parommal h koszonom es ha tudok megyek en is. De parom havi 2-3X elugrik nelkulem csak ugy,egy varosban elunk! Tehat nem kerekedik fel egy 500 km-es utra :D
Nalatok,hogy van ez? Mindig csak egyutt mentek vagy a parotok nelkul is. En is szoktam szoloban menni a csaladomhoz. :)
2019. aug. 10. 13:54
11/15 anonim válasza:
Az a jo ha külön kolon is mentek
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen alapvető és normális dolog.
13/15 A kérdező kommentje:
Koszii a megerositest 😊😊😊
2019. szept. 18. 20:53
14/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk itt vki azt irta korabban h szerinte akik kulon IS elmennek anyuhoz ok nagyon nem szakadtak le. Ed igy elgondolkoztam. De azert ez nalunk nem beteges 😁
2019. szept. 18. 20:54
15/15 A kérdező kommentje:
+tehat h nem ugrunk oda naponta..
2019. szept. 18. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!