Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Lucius Malfoy típusú férfi bármilyen nőt megkaphat?
Figyelt kérdés
Gazdag, elegáns, tanult, ha belép valahová, minden szem rászegeződik. Továbbá rosszfiús vonásokkal rendelkezik, mert másokat lenéz, és vannak zűrös ügyei2019. aug. 10. 11:14
11/15 anonim válasza:
Ugyan lolly téged még a troll os levenne a lábadról...
12/15 anonim válasza:
Nem ertem ezt a hozzaszolast, kedves 11-es. Azt ertem, hogy beszolsz, csak azt nem ertem mire.
13/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs Lollypop93 véleményével, miért ne jöhetnének neki be a mardekárosok?
A sorozat főszereplője is odavaló eredetileg, és ha létezne az iskola, engem is oda sorolna be a Teszlek Süveg.
Szerintem az a legérdekesebb ház, a másik három egyforma. A Griffendél értékét csak az emeli fel, hogy a főszereplő odakérte magát.
2019. aug. 10. 17:34
14/15 anonim válasza:
Nem igaz, a Griffendélben voltak mindig is a bátrak, a hősnek való jellemek. Maga Dumbledor is Griffendél volt, és gyakorlatilag a főnix rendjének nagy része.
15/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz. De a Mardekár akkor is sokkal jobb szerintem.
2019. aug. 10. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!