Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egyedül elveszem

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Egyedül elveszem

Figyelt kérdés

Lassan 5 éve vagyok együtt a barátommal ő az első srác, aki szeret és tisztel. Korábbi kapcsolataiban többször is nagyon durván megaláztak!!!

Nagyon szeretjük egymást de én sosem voltam belé szerelmes :( van hogy más férfiakról álmodozom.

Nem tudom elhagyni mert sosem törődne, foglalkozna így velem más. Nagyon szeretem a társaságát, ő mindig megért, jól megvagyunk. Nem hiszem hogy létezik e Földön ilyen jó ember mint Ő.

2019. aug. 7. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Szerencsétlen gyerek. :(

33/f

2019. aug. 7. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez nehéz kérdés.. Néha ez a szeretet, törődés többet ér mint száz fellángolás..
2019. aug. 7. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért valamennyire csak tetszett és szimpatikus volt amikor összejöttetek, ismerkedtetek, nem?
2019. aug. 7. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Vagy elkötelezed magad mellette és elfogadod, hogy nincs szerelem az éltedben, de cserébe egy jó ember a párod. Vagy nem maradtok együtt, megadod az esélyt mindkettőtöknek, hogy olyat találjatok, akivel szerelmesek vagytok egymásba.

Csak azért javasolnám a második verziót, mert ha nincs a párkapcsolatban szerelem, akkor előfordul, hogy egyszer jön egy olyan ember, akivel viszont lesz és akkor viszont robban a kapcsolat. Már most álmodozol más férfiakról. Később még többet fogsz.

2019. aug. 7. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha te úgy hiszed, hogy megérdemled a megszokott, de kellemes rosszt, és amíg nem tudsz dönteni hogy neked mi a jó, akkor addig nem is leszel boldog. Voltam ilyen kapcsolatban 3 évig de muszáj volt döntenünk hogy maradjon ez a megszokott kényelmes rossz, de kényelmes vagy járjunk a saját utunk és kapjuk meg azt a jobbat amit hiszünk hogy érdemlünk. Fájdalmas, nehéz de lépni kell ha az ember nem érzi magát boldognak, azzal a másiknak sem tesz jót egyáltalán mert nem fogja érezni a szeretetet és az nem igazi szeretet.
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Mit csinálj? Menj a pi csába.
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tippelhetek?

Ugye bántalmaztak a szüleid gyerekkorodban?

Én pszichológust javasolnék (ha anyagilag megengedhetitek magatoknak).

Nem véletlen, hogy előzőleg bántalmazó kapcsolatokban voltál benne. Most már előrébb tartasz: normálisan szerető párod van. Csak a tudatalattidban még más van. Azt onnan ki kéne takarítani, különben tudat alatt egy életen át (!) bántalmazó férfiakhoz fogsz vonzódni.

2019. aug. 7. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Te kegyetlenül kihasználod, ás átb**aszod!
2019. aug. 7. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem az nem is fog örökké tartani... ezt azért abszurdum lenne gondolni!
2019. aug. 7. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

A szerelem átalakul egy idő után feltétlen szeretetté, de ezt kellene eldönteni melyik fázisban is vagy most.

Ha soha nem volt semmi, csak egy hirtelen fellángolás, hiszen összejötettek nem kellene ezt tovább húzni.

Az élet sodorni fog még olyan férfit melléd, akibe hirtelen szerelmes lehetsz és akkor jobban bántanád szegény srácot, mint most ha véget vettek ennek. Mindkettőtöknek meg kellene adni az esélyt, hogy szerelemből alakuljon ki az a feltétlen nélküli szeretet a vonzalom mellett, hisz lehet még esély a boldogabb párkapcsolatra, ahol már a párod mellől nem ábrándozol majd más pasi után.

2019. aug. 7. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!