Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajoknak valóban jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak valóban jobban bejön az aputest?

Figyelt kérdés

Azt hallottam újabban erre buknak az igazán jó csajok. Nem az izomagy a trendi már hanem az aputest.

[link]

Mit szóltok? Végre lehet jókat zabálni!

2019. aug. 6. 21:15
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
91%
Nekem nem jön be jobban...
2019. aug. 6. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is aputestem van, de nem ekkora a belem. 31F
2019. aug. 6. 21:46
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Komolyra is fiatal igenyes es izmos fiukat szeretem.
2019. aug. 6. 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Az aputest és izomagy között van ám átmenet.

Amúgy nem. Nem kell aputestű pasi. Majd ha 35-40+ éves feleség leszek, akkor esetleg elnézem a férjemnek a lazább vonalakat, de nem 23 évesen egy 25 körüli sráctól. Idősebbek meg nem érdekelnek.

2019. aug. 6. 22:31
 15/21 anonim ***** válasza:
5%
#14: szeretnéd te, ha az aputestemmel kiqrnám a lelkedet is. 😁
2019. aug. 6. 22:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem az ennél vékonyabb testalkat tetszik,bár a túl izmos valóban nem annyira jön be szintén.

De szerintem mindenkinek más az esete,van akinek tetszik ez,van akinek nem!

2019. aug. 6. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, apám sem volt soha ilyen, inkább vékony, kapta is az ívet anyai nagyszüleimtől mindig, amiért nem tudott hízni, bármennyit evett.
2019. aug. 7. 00:08
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Nekem mindig is ez jött be.

29/N

2019. aug. 7. 00:26
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

Inkàbb önigazolást keresel.

Max a lepattanó,azt hazudja magának is,mert nem tudna egy jó fizikumú férfit megtartani mert ahhoz nagyon toppon kell lennie mindig.

Egy aputestű palinak meg nem lesz szèp szexi csinos nője, hanem valami tenyeres talpas dagadék vagy full átlag semmilyen csaja.

Mellette meg leereszthet a csaj zabàlhatja a somlóit,pizzát hízhat mivel nincs ,,tárgyalási pozícióban a pasi se".

Egy izmos férfinál meg folyamatosan figyelnie kell magára nem hízhat,nem engedheti el magát,mert lapát mivel rengeteg választási lehetősége van.

Izmos férfi 32F

Pontozz le nyugodtan ez az igazság.

2019. aug. 7. 04:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez hulyeseg. Hany bomba no pozol egy aputestu mellett akinek nem, nem, meg penze sincs.

Onbizalomhiany.

2019. aug. 7. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!