Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szimmetrikus arcú nő szükségszerűen szép?
Teljesen laikus vagyok a témában, nem tudom miről beszélsz.
Lehet csúnya egy szimmetrikus arc is, az arányokat is figyelembe szokták venni, nem csak a szimmetriát.
Ha pl széles szája, széles sasorra, bozót csíkszemöldöke és szimmetrikus, de oldalt lefelé hajló szemei lennének, plusz kopasz lenne, eszébe sem jutna senkinek a szépség.
Attól, hogy valakinek matematikailag tökéletesen szimmetrikus az arca, még lehet morcos képű és lófejű.
A felsoroltak közül szimmetria ide vagy oda, Helen Mirren és Marilyn Monroe tetszik legjobban. Mert van bennük valami....Nem csak abból állnak, hogy tökéletesen szimmetrikusak.
És ott van a sor elején Kardashian.Na ő jó példa, hogy a szimmetria nem egyenlő a szépséggel, szerintem tul karakteres, kemény vonásai vannak.
Szóval a szépség matematikailag relatív.
#8 - én azt ismerem el, hogy a szimmetria szükségszerű, de nem elégséges feltétele a szépségnek. Igenis létezhet olyan ember, akinek szimmetrikusan csúnya az arca, az, hogy a két fele nem tér el egymástól, nem feltétlenül jelenti azt, hogy szép is.
#7 voltam.
Az emberi pszichológia alapja, hogy a szimetrikus arc vonzóbb párválasztás terén. DE ez még önmagában nem feltétlen elegendő.. :)
27f
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy a szimmetria szükségszerű ahhoz, hogy valaki szép legyen, de nem minden szimmetrikus arcú nő szép.
Következésképp aki nem szimmetrikus az nem lehet szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!