Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szimmetrikus arcú nő szükségszerűen szép?
Úgy néz ki Amber Heard-nak van a legtökéletesebb arca:
Ez azt jelenti, hogy akinek szimmetrikus az arca az CSAK szép lehet? Egy szívalakú arcú nő viszont lehet csúnya is?
Egyáltalán nem. És rengeteg sokkal szebb nő van a linkelteknél.
Az első helyezett nekem nem is tetszik. Nyilván nem ronda, de teljesen érdektelen nekem és nem a szép, vonzó szavak jutnak eszembe róla.
Emberek vagyunk.
És lehet, mégsem az a legtökéletesebb, amiről a matematikus azt hiszi. Eleve miből gondolja, hogy amit ő tökéletes paramétereknek vesz, az valóban az is.
Matematikailag a legtökéletesebb szám a 0, mégsem örülsz neki, amikor ezt mutatja a bankszámlád :D
Az egy dolog, hogy matematikailag mi a legtökéletesebb, valóban szép szimmetrikus arcuk van, de általában az emberek szeretnek valami különlegességet látni a másikon, ami megragadja a figyelmüket, valami apró tökéletlenséget, amibe bele lehet szeretni. Hogy pl görbe az orra vagy egyik szeme kicsit alacsonyabban van, mint a másik. Persze, a szépérzéket zavarja a szimmetriától jelentősen eltérő arány, de aprócska kis tökéletlenségekre szükség van, hogy úgy igazán megragadja a figyelmed valami. Mert oké, az első képen szereplő nőnél valóban nagyon egyben van minden, de őszintén, ránézek és tizenkettő egy tucat, hiába tökéletes, ha egyébként elsiklik felette a figyelmem, nincs minek megragadnia, meglátom az utcán és már el is felejtettem. Bezzeg ott van pl Cara Delevingne, akinek hasonlóan szimmetrikus az arca, de mellbevágóan erősek a szemöldökei pl, na, őt észreveszed és meg is jegyzed, pedig nem a legtökéletesebb matematikailag a megjelenése. Szerintem szép a szimmetria, meg a tökéletesség, esztétikailag gyönyörködtet, persze, de ahhoz, hogy valamit igazán gyönyörűnek láss, ahhoz kell valami kis apróság, ami kiemeli a tökéletesség egyhangúságából.
Tehát ezzel elismered, hogy akinek szimmetrikus az arca, az CSAK szép lehet?
Olyan nem létezik, hogy szimmetrikus arcú, vagy átlagos csúnya nő?
Érthetőbben: lehet-e egy szimmetrikus arcú nő csúnya vagy átlagos?
Mert ilyeneket nem nagyon mutogatnak. .D
Jézusom, kérdező, téged mutogatni kellene, annyira sötét vagy.
Eszedbe jutott már, hogy az arcnak nemcsak vízszintes, de függőleges arányai is vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!