Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek velem, ha?
Figyelt kérdés
Jó alakom van, arcra is egész szép vagyok, de az alsó első fogaim között nagy rés van. Ez zavarhat annyira, hogy nem jönnétek össze velem?2019. aug. 4. 14:11
11/21 anonim válasza:
Erről az jut eszembe....amikor egy étteremben megkérdezi a nőt a pincér, hogy mit szeretne inni? "bocs de van barátom" a pincér vagyok te fogyatékos....
12/21 anonim válasza:
Nekem III. Edricus válaszai tetszenek.
13/21 anonim válasza:
Engem nem zavar a barátod. Összejönnék veled :D
14/21 anonim válasza:
Nem zavarna. Kis esztétikai hibája mindenkinek van.
15/21 anonim válasza:
Egy picit fura ez, nem?
Van barátod, akinek nyílván oké vagy így, különben nem lenne veled. Akkor viszont miért tetted fel a kérdést? Annyira nem adsz a véleményére, hogy itt keresel visszaigazolást a kinézeteddel kapcsolatban, vagy ő nem érezteti veled hogy tetszel neki? (No offense)
17/21 anonim válasza:
Össze. Megpróbálnék mindig a résbe spriccelni. 🙂
18/21 anonim válasza:
Láthatod, a válaszokból kiderül, h a lábad közötti rés jobban érdekli őket...
19/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Nekem az felső első fogaim között van rés. De nem ezért nem zavarna a tied, ezt csak úgy írtam.
20/21 A kérdező kommentje:
Elég nagy baj lenne, ha egy kis szépséghiba miatt már ne kellenék valakinek. Mikor minden más meg rendben van rajtam.
2019. aug. 4. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!