Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Párommal szeptembertől csak hétvégente tudunk találkozni, mert Pécsre járok egyetemre és csak péntektől vasárnapig tudok majd itthon lenni.

Már most kezdek rosszul lenni, hogy ilyen kevésszer fogom látni.

Ő meg már közölte, hogy szeptember első hetében megy pár haverjával horgászni. Magyarul már egyből kéthétig nem fogom látni.

Úgy érzem ettől, hogy neki nem is fontos annyira, hogy velem van-e vagy sem.

Nyáron sok időt töltünk együtt, de kezdem azt hinni, azért, mert ezt szoktuk meg..

Ha meg van más, máris nem engem választ.

Túlreagálom a dolgot?

9 hónapja vagyunk együtt.

24 L

2019. aug. 2. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reagálod túl.
2019. aug. 2. 13:25
 2/8 Halmai Annamária ***** válasza:
30%
Egyetemen találsz majd másik pasit.
2019. aug. 2. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Ha veled tölti szinte az egész nyarat,akkor szeptemberben csak elmehet a haverjaival is horgászni....Nem?

Ha meg azt érzed tesz rád az tuti nem az egy hetes horgászás miatt van.N

2019. aug. 2. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyáron is járt azért jópárszor, egy-egy hétvégére, vagy egy-egy napra.
2019. aug. 2. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Oke,de akkor is nagyobb részben együtt vagytok.Tehet ő arról,hogy egyetemre mész?Ha nem mennél,csak egy hét lenne.
2019. aug. 2. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Néha nagyon jó egy kicsit párunk nélkül lenni.

Én is elutazam a haverommal másfél hétre külföldre.

Minden napra volt szoros programunk, időnk sem lett volna csajozni.

De nagyon jó az a nyugalom, ami az asszony hiányából eredt.

Hiányzott, de azt is tudtam, hogy mennyivel nyugaodtabb volt így nélküle.

2019. aug. 2. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tulreagalod. A tavkapcsolat sajnos ezzel jar, a hetvegeket nem csak veled, hanem minden ismerosevel meg kell osztania. Kedden munka utan megse mehetnek horgaszni... Nehany honap, fel ev alatt fog kiderulni, hogy tenyleg szeretitek egymast, elore meg ne panikolj!
2019. aug. 2. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan. Előre semmi esetre se pánikolj, nem sok értelme van. Magadat teszed tönkre.

Tudom, hogy elcsépelt szöveg, de ha szeret kitart majd melletted. Távkapcsolatban nekem is elég összetett sztori volt, de kissé másabb, de pont pécsi érdekeltségű.

Neked is kellenek a barátok, hiszen anélkül nagyon egyedül van az ember. A hét többi napján Te se zárkózz el ezektől. De ha tudod az életritmusát, nyilván azt is látnod kell, hogy ezek a barátokkal töltött szünetek titeket is erősítenek. 1 hónapban legalább egy hétvégére (bármennyit is vagytok külön) neki is szüksége van a barátaira, menj olyankor családdal valahova vagy a Te barátaiddal, ne hanyagold az itthon maradtakat se.

Ahogy elkezdődik az egyetem kialakul a ritmus, érezni fogod, hogy mi a hekyzet ezen a téren. Ha valami azután is aggaszt, nem az lesz az egyetlen probléma, hogy néha horgászik egyet.

2019. aug. 4. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!