Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen magyar sorozatokban miért szerepelhetnek pl. kis mellű nők, bezzeg a férfi szereplőknek kifogástalan külsővel kell rendelkezniük?
https://www.youtube.com/watch?v=Q7EjOgYlrKQ
Ez csak egy példa, hogy pl. ebben a sorozatban is csupa kis mellű nők vannak, bezzeg a férfinak nem lehet szépséghibája. Tehát nem engedhet meg magának ilyen luxust, hogy ne legyen brutál jóképű, alacsony legyen, vagy akármilyen módon kifogásolható legyen. Ez is mintha azt sugallná, hogy egy férfinek nem lehet hibája, de a nőnek nyugodtan lehet bőven. Ami azért fura, mert mondjuk Amerikában ez nem így van, ott meg egy kicsit a másik véglet felé megy el a dolog szerintem, hogy ott a nőknek kell brutálisan szépeknek és hibátlanoknak lenni egy sorozatban, a férfi az külsőre lehet átlagosabb. De nem itt nálunk magyarban, mert az itteni sorozatokban bizony csak a tökéletes férfiak arathatnak, egy nő viszont lehet kommersz.
Miért alakult ez így nálunk?
Ha neked nem tetszik a lány hüvelye és nem élvezed vele a szexet, szakíthatsz vele. Nem felszínesség. Csak az egész nézőpont kérdése, hogy neked van vékony, ropi farkad, vagy ő "tág".
Viszont a mellméretet ne vegyük már egybe a farok mérettel, amikor a mellméret nem ad semmit az aktus minőségéhez.
Már hogy a fenébe ne számítana a szexuális élménybe a nő mellmérete. Az a termékenység szimbóluma. Mutass már pl. egy nívós amerikai csajozós sorozatban (pl. Két pasi meg egy kicsi) olyan csajt akinek kicsi a melle? Egy sincs... a több százból.
Schmidt Sára arcra tényleg szép, de nekem nem kéne a kis melle miatt, mert illúzióromboló. Hosszútávon nem lenne kielégítő az ágyban.
"Vannak ismerőseim, akiknek meg nagy, de csúnya formátlan. :D"
Nekem nagy és térdig ér, mindig ilyen volt, egy napot nem állt feszesen, de muszáj még neked is úgy dicsérned magad, hogy közben mást lehúzol? Legalább mi ne bántsuk egymást, megteszi a kérdező meg a hasonszőrűek.
Én a fél karomat adnám kis mellekért.
#30:
Soha nem voltál még nővel, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!