Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az "autómánia" nevű betegség mindig is megvolt a lányoknál, vagy csak az elmúlt 10-15 évben kezdődött?
A jelenség,gondolom,mindenki számára ismert.Lány éy fiú találkozan,beszélgetnek,aztán kisvártatva a lány megkérdezi,hogy "milyen kocsid van?" A srácnak pedig vagy nincs,vagy egy húszéves tragacsa van,mire a csaj azonnal,sokszor szinte szó nélkül faképnél hagyja őt.
Ezt ritka undorító dolognak tartom,mert semmi köze hozzá,hogy ki milyen ember,ráadásul senki nem tehet róla,milyen körülmények közé születik.
Várom a válaszokat.
Az, hogy lenyeli-e, az ő döntése.
Az, hogy Ferrarira van-e pénze egy húszéves srácnak, az nem az ő döntése.
Tévedés,mert sokszor teljesen átlagos külsejű lány is elvárja,hogy kocsit rakjanak a feneke alá és azzal fuvarozzák mindenhová.
Haverom mesélte,hogy egyszer a Disco-ból mentek hazafelé és az egyik társaságukban lévő lány elkezdett nyávogni,mert a fiúnak "csak" egy Skoda Octavia-ja volt.A srác bedühödött és közölte,hogy akkor nem muszáj beszállnia hozzájuk.Úgy is lett, a csaj mehetett haza busszal.
Elmondom,miért így tettem fel a kérdést,mármint,hogy 10-15 éve kezdődött-e.
A rendszerváltás előtt még sokkal kisebbek voltak az emberek közti különbségek.Elég megnézni egy-egy akkori filmet,tele vannak az utak Ladával,Wartburggal,Trabanttal stb...
Akkoriben(elmondásokból hallottam) az egyszerű melósnál kb. háromszor keresett többet a gyárigazgató. Manapság a melós megkeres 70 000-et,az igazgató meg akár a 100x-sát is.Volt egyfajta mértékletesség. Ugyanígy az autók közt is viszonylag kicsi volt a különbség,az 1500 -as Lada volt a kirány tudtommal,de ez mégsem olyan,mint amikor beáll az 50 000Forintos Trabant mellé az 50 milliós tuningolt BMW a disco parkolójába.
Ezért gondoltam,hogy esetleg másképpen lehetett.Remélem,van,aki tud beszámolót adni belőle.
Éltem már akkor,de nekem max. a matchbox-om márkáját kérdezhették meg a lányok az óvodában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!