Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak 99%-a miért érti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak 99%-a miért érti félre ha egy nő kedves vele?

Figyelt kérdés
Rögtön azt hiszik hogy azért kedves mert bejön neki. Aztán meg besértődnek ha koppannak a nőnél.
2019. júl. 31. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
+1
2019. júl. 31. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Figy... van ez az úgynevezett kereső funkció. Próbáltad már? Nagyon tanulságos.
2019. júl. 31. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és egy kicsit védelmembe veszem a pasikat. Nem nézek ki rosszul, de 10 pasiból kb ha 2 érti félre a kedvességemet. alapból kedves, udvarias vagyok, a munkám is ilyen és a magánéletben is ilyen vagyok.

Az a 2 pasi eleve félre akarja érteni a kedvességemet, de ha semmi félreérthetőt nem mondok, nem vagyok kihívó, nincs cinkos mosolyom, nem értik félre.

2019. júl. 31. 19:21
 4/5 Gymnospermatophyta ***** válasza:
74%

Velem általában fordítva szokott lenni. De örülök, hogy abba az 1%-ba tartozom. :D Amúgy szerintem a 99% túlzás, még ha az előző kérdésen is alapul, amely szintén az lehet.

Egyszer értettem félre, de akkor az illető folyton, minden mondatában félre érthetően fogalmazott. Aztán kiderült, hogy Ő ilyen... de ugye ezt nem lehet tudni úgy, hogy még nem ismerem annyira. :)

2019. júl. 31. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

LOL! Párkapcsolat kategóriában trollkérdés. :-DDD

nagyon felhúzhatta a kérdezőt a másik kérdés. :-DDD

2019. júl. 31. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!