Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha engem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha engem a férfiak csak bántani tudnak? Egy nagy nullának érzem magam, és élni sincs kedvem már

Figyelt kérdés
Belefáradtam az életbe, hogy nekem soha semmi nem lesz jó, hiába várok rá. Legutóbbi exem is szinte mindig csak bántani tudott, és csak engem, mert azt mondta másoknak nem mondott ehhez hasonlót pl. kikötözne, és akkor sehova nem tudnék menni.
2019. júl. 31. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Tehát trollkodsz két néven.
2019. júl. 31. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha végigböngészed a kategória toplistát, hamar kitűnik, hogy a kérdések zömét ugyanaz a kb. 8-10 személy írja ki.

2019. júl. 31. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

Bántalmazó kapcsolat tud sajnos kötődést, ragaszkodást okozni; ezért maradnak sokan benne. Sajnálatos.

Gondold meg, hogy miért visszatérő probléma ez neked; mért hagyod, hogy mindenki elnyomjon. Dolgozz magadon és keress más tulajdonságokkal bíró férfit.

F

2019. júl. 31. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Menj először pszichológushoz és csak akkor pasizz, ha készen állsz lelkileg rá.
2019. júl. 31. 15:07
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem jó eséllyel az önértékelésed nincs a helyén. Egészséges önbecsüléssel ez elkerülhető.Dolgozz ezen, ha kell, szakemberrel. Keress egy jó pszichológust, türelmesen és kitartóan fejleszd magad. Hidd el, megéri. Sok sikert!
2019. júl. 31. 15:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha végigböngészed a kategória toplistát, hamar kitűnik, hogy a kérdések zömét ugyanaz a kb. 8-10 személy írja"

+1

Tele van provokatív, önmagukat ismétlő kérdésekkel a topik, kár érte.

2019. júl. 31. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!