Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha engem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha engem a férfiak csak bántani tudnak? Egy nagy nullának érzem magam, és élni sincs kedvem már

Figyelt kérdés
Belefáradtam az életbe, hogy nekem soha semmi nem lesz jó, hiába várok rá. Legutóbbi exem is szinte mindig csak bántani tudott, és csak engem, mert azt mondta másoknak nem mondott ehhez hasonlót pl. kikötözne, és akkor sehova nem tudnék menni.
2019. júl. 31. 13:51
1 2
 1/16 Halmai Annamária ***** válasza:
77%
Mert hagyod.
2019. júl. 31. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a dolgok nem a te hibáid, miért érzed akkor rosszul magad?

Ezek a dolgok a másik felet minősítik!

Fel a fejjel és előre, ne hagyd magad!

Nem kell bennemaradni egy rossz kapcsolatban,hanem tovább kell lépni,előre tekinteni.

F36

2019. júl. 31. 13:54
 3/16 Halmai Annamária ***** válasza:
79%

"Belefáradtam az életbe, hogy nekem soha semmi nem lesz jó, hiába várok rá."

A jó dolgokra nem várni kell, hanem tenni értük. Várni várhatsz az idők végezetéig mint a lottó ötösre.

Ha bántanak menj el küzdősportot tanulni és ha bevered az orrukat majd nem fognak bántani.

Vagy maradj szerencsétlen.

2019. júl. 31. 13:57
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Miért az ilyenekhez vonzódsz? Tedd már fel a kérdést magadnak, hogy miért nem vagy képes vonzódni a jámbor, kedves, udvarias, szerény férfiakhoz, csak olyanokhoz, akik nagy eséllyel ilyenek
2019. júl. 31. 14:04
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

Eddig azon rugóztál, hogy mennyire normális, ha ilyeneket csinál veled, még ha pl. lefog és nem enged ki pisilni, és társai.

Mióta kidobott, itt nosztalgiázol, hogy mit jelent, ha ezt csak veled csinálta meg.

Te nem unod még?

Ne aggódj, biztos találsz helyette egy kedves, rendes srácot, akinek az imponál, hogy ha egy nő akkor se szakit, ha változatos módokon megalázzák. Tele van velük a gyakori.

2019. júl. 31. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Milyen férfi vonz külsőre? Egy jófiús férfi neked nem volnzó, csak aki rosszfiús?

Mit jelent az, hogy nullának érzed magad?

2019. júl. 31. 14:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Olyat nem mondott hogy engedne ki pisilni. Ott másról van szó.
2019. júl. 31. 14:11
 8/16 A kérdező kommentje:
Olyat nem mondott hogy engedne ki pisilni. Ott másról van szó. Bocsi ezt a választ egy másik nevemmel küldtem be, de a lényeg ugyanaz.
2019. júl. 31. 14:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha normális pasikat választanál? Gondolom elmúltál 18. Akkor miért nem állsz neki felnőttként viselkedni?
2019. júl. 31. 14:19
 10/16 anonim ***** válasza:
48%

Élni nekem se sok kedvem van, de ez csak úgy "a la natural", nem mások hibája, ez mindig is így volt.

Bár, igaz-ami-igaz, az én környezetem egy része is eléggé elcseszett, még néhány kolléga, 1-2 rokon és talán 1 régi cimbora akik normálisak.

2019. júl. 31. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!