Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyedül elmegyek valahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyedül elmegyek valahova beülni, csinos fiatal lányként, nyílván azért megyek, hogy ismerkedjek. Mégis mért nem közelítetek?

Figyelt kérdés

Cukrászda, étterem, nappal egy kávézó, bár.. . nem feltétlen disco a helyszín, amire gondolok. Bárhol flörtölünk, 10-ből 1 pasi mer lépni.

miért?? mi ennek az oka

2019. júl. 30. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%

Nyúl Béla a nevem

Flörtölünk. Ahol több nő csoportosul oda nem megyek. Kérdezhtek? Nem egyszeri eset. Zenés szórakozóhelyen nő szemez mosolyog. Odamegyek, kiderül ott a párja. Ilyenkor mi a helyes magatartás? Nyilván akart. Én viszont elkullogtam. Egyből egy névjegykártyával nyitni a beszélgetést kínos. Mokor odajön a párja, mégsem adhatom oda búcsúzóul a telefonszámom.

2019. júl. 31. 03:21
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Tudod a férfiak dolga a kezdeményezés valóban, de a nőknek kell erre őket rávezetni apró jelekkel.
2019. júl. 31. 06:41
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
10, majd akkor írj, ha sportosan öltözködve sétáltatod.
2019. júl. 31. 07:26
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem még egy fiú írta ki ezt a kérdést.

A nők 99%-a azért megy, mert éhes, szomjas, dolga van a laptopon.

2019. júl. 31. 08:19
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
#9 A fiút azért tartóztatták le, mert a nő fenekét fogdosta egy olyan országban, ahol ez nem szokás. Ne aggódj itthon nem fognak letartóztatni azért mert te csak proli suttyó módon tudsz ismerkedni és úgy kezdeményezel, hogy alányúlsz. Aki ebből azt a következtetést vonja le hogy egy mosoly az szexuális zaklatás, az kezeltesse magát.
2019. júl. 31. 08:40
 16/18 anonim válasza:
32%

velem pont az ellenkezoje van (van pasim) meg ha moziba is megyek a baratnoimmel (ok is jol neznek ki) odajon egy csavo hogy helo te mit nezel

meg ilyenek es ez engem nem zavar mert szeretek ismerkedni de akkoris neha mar unalmas

2019. júl. 31. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Jó ötlet :) És ha nem Borisnak hívják? Akkor mit csináljon? :)
2019. júl. 31. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:
83%

"nyílván azért megyek, hogy ismerkedjek"

Én a magam részéről soha nem ezért megyek. Étterembe enni járok - egyedül is. Cukrászdába, kávézóra jellemzően találkozóra, ha egyedül vagyok, akkor várok valakit.

Lehet, hogy én vagyok fura, de nagyon-nagyon kicsi esélyt látok arra, hogy ha én beülök valahova, akkor PONT arra jár álmaim hercege, PONT egyedül van és PONT nem siet sehova. Volt már, hogy leszólítottak evés közben, a létező legrosszabb, mikor épp teli van a szám, meg sem tudok szólalni... iszonyú kínos volt, legszívesebben elzavartam volna a fickót (amúgy nem volt ronda, se tolakodó, maga a szitu volt rohadtul kellemetlen).

2019. júl. 31. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!