Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a határ a szexuális zaklatásnál?
Kenderesi Tamás miatt kérdezem, aki rácsapott a fenekére egy táncos nőnek. Rájuk nézni még szabad, vagy már nem sokáig? Amúgy szerintem is primitív ami a szórakozóhelyeken megy, de ott ha nem teszed meg (a kezdőlépést, fogdosás, smárolás, szexuális célozgatás stb.) és teszem azt máshol sem az életben, nem lesz nőd, mert egy töketlen köcsögnek leszel titulálva, de legalább nem ülsz majd a sitten.
ui. nem csinálok ilyeneket, nincs is nőm, de legalább szabadlábon vagyok, egy haverom egy évig ült ártatlanul egy ilyen ringyó miatt. Ja és fogdosott már nő kéretlenül, de nem jutott eszembe, hogy feljelentsem, én is megtehetem? :D
Alaposabban utána olvasva, nem is rácsapott vagy megfogta a fenekét, csak véletlen hozzá ért. És a nőszemély ezt rossz néven vette.
Szándékosságról szó se volt. Mellesleg, barátnője is van.
Ami a tanulság, megint, ennél meg a hasonló sztoriknál:
-a média (világszerte) tényként kezelte az állítólagos eseményeket, miközben még meg se történt a rendőrségi kivizsgálás.
-A médiában nincs olyan hogy ártatlanság vélelme. Sajnos lassan az igazságszolgáltatásban sem.
-a köznépnek nem mutatják meg a videófelvételt ami állítólag létezik, így nem fogalmazódhat meg senkiben önálló vélemény arról hogy mi is történt valójában. Csak elbeszélik az eseményeket.
- Lehetőleg jó nagy botrányt kavarnak bármiből, mert abból lehet sok "cikket" írni, amit sok reklámmal körbe lehet pakolni, és sokan olvassák, és ebből jön a sok bevétel.
- a reklámbevételnek tök mindegy, hogy a mellette lévő "hír" igaz vagy nem.
- a cikk szó megcsúfolása ami a médiában zajlik általában. Miért nem vezetik be a peer review-t mint ahogy tudományban is szokás? Mert akkor nem lehetne annyi botrányos marhaságot írni hirtelen felindulásból miközben a nyomozás le sem zárult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!