Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amelyik ffiak anyukajukkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik ffiak anyukajukkal élnek azoknak miert nem fontos a szex vagy pàrkapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyenbe futottam bele.

Es mind sablonszerüen nem tartja a nöket es szexet fontosnak, legyintenek arra, ha nincs bnöje nincs szex, sebaj, de plane alkalmi kapcsolatos nöket pedig helyböl elutasitanak.

Miközben a többi ffi szinte minden röpteben jöttet elvinne egy körre, a parkapcsolatokat szexszel inditanàk legszivesebben.

Es pedig nem impotensek, egeszseges hormonszintjük van az anyuval elöknek is.

Es joforman engem akarnak kihozni "könnyü"nönek csak mert ezen ki vagyok akadva illetve nekem legalabb kapcsolatban nagyon is fontos az intimitas.

Képesek egy agyban szex nelkül aludni a növel stb

2019. júl. 29. 09:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező,

Akinek saját tulajdonú szépen berendezett lakása van. A kérői 1000 kilométert utaznak, hogy beállhassanak a sor végére.

Miért foglalkozik olyan férfiakkal, akik nem felelnek meg az igényeinek?

Az emberek nem egyformák. Ha valaki nem akar megprücskölni, miért nem keresel olyat aknek ez nem probléma?

Esetleg nem is olyan hosszú az a sor?

2019. júl. 29. 10:31
 12/20 anonim ***** válasza:

Baromság az egész úgy ahogy van. Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki az anyjával él/nem.

Ez teljesen egyénfüggő dolog. Nekem van olyan ismerősöm aki 33 évesen még mindig otthon él, de több nőt dugott meg, mint a haveri körünk férfi tagjai összesen.

És van olyan is aki most költözött el otthonról 24 évesen, de eddig volt 1 szar kapcsolata egész életében.

2019. júl. 29. 10:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A párom, mielőtt megismerkedtünk, 15 évig folyamatosan a szüleivel lakott, párkapcsolat nélkül.

Sajnos nem mamahotel volt, ő tartotta el a szüleit, akik egyrészt rászorulók is voltak, betegségekkel, másrészt lelki nyomást is helyeztek rá.

Ismerkedett ő közben is, de egyszerűen nem jött olyan nő, akivel komolyabbra tudott volna fordulni. Sőt, olyan eset is volt, hogy a csajt hazakísérte, az spiccesen felhívta a lakására, ő meg nemet mondott, mert nem akart komoly kapcsolatot, és anélkül meg a szex neki semmit nem ér.

És hát nem aszexuális, annyit mondhatok :)

Viszont amióta összeköltöztünk, 5 éve (úgy, hogy a szülei még élnek, csak hát jöttem én), és külön lakik tőlük, rájött sok mindenre, hogy mennyire leárnyékolta, eltorzította a gondolkodását, világlátását, hogy az idős szüleivel lakott, és az töltötte ki az életét. Ez is lehet oka. Most már nem csinálná újra, mert visszatekintve látja, hogy hogyan hatott ez a helyzet a gondolkodására, de ott és akkor az ember nem feltétlenül lát ki a saját helyzetéből.

2019. júl. 29. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy bazinagy általánosítás.

Sok ilyen férfit ismerek, és egyáltalán nem ezt akarják amit te leírsz.

2019. júl. 29. 12:16
 15/20 A kérdező kommentje:

Felnött ffiakrol kérdeztem kb 30 felett akik kenyelmesen otthon ülnek anyukàval.

11 nem tavkapcsolatot keresek, sem alkalmit, plusz vannak egyeb kriteriumok is (pl kor, külsö nagyvonalakban, stb). Igy természetes hogy leszükül a kör. Ezert is maradnak az ilyen anyakisfiai a listàn. Es mindig megdöbbenek rajtuk.

2019. júl. 29. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Az #1-es miért lett lepontozva? Pedig nagyon jól megfogalmazta a lényeget.

Kedves kérdező! Nem értem, hogy ezen miért akadsz ki. Most az a gondod, hogy az általad kiszemelt férfinak nem kellesz. Hidd el, ha az a férfi azt látná, hogy megéri miattad változtatni akkor megteszi.

Látod az #1-es, s a 13#-as párja megtettem.

2019. júl. 29. 13:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem, nincs ilyen naluk hogy egy nöert megerje valtoztatni. Inkabb a nöt vàltoztatjàk meg aki meg anyoshoz lakni.
2019. júl. 29. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor változz meg... Most mit kívánsz? Egy papucsot?

Jogukban áll tőled távolodni. Fáj, hogy van olyan aki elutasít. Nem utazna érted 1 km-t sem, nem hogy ezret. Ezek szerint csak nem vagy akkora ász.

2019. júl. 29. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert azt sem tudják mi az a szex. Ezért nem is hiányzik nekik.

Én nőként sem tudnám elképzelni az életem heti 4-5 szex nélkül. Egyszerűen kell hogy kiegyensúlyozott legyek.

32/N

2019. júl. 29. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:
75%

De ez miért baj? Gondolom, téged utolsó hozzászóló nem zavar annyira mint a kérdezőt.

Ez mindenkinek a magánügye. Hölgyek között is van aki jól érzi magát szex nélkül.

2019. júl. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!