Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írhatnám körül azt hogy szeretem?
van egy ötletem, mondd neki a következőt: szeretnék neked mondani valamit. nagyon jól érzem magam veled. szerintem te egy nagyon kedves lány vagy. ha szomorú vagyok, csak rád kell néznem, és máris jobban leszek. nagyon sok közös dolog van bennünk. tudom, most azt hiszed, hogy jön a szokásos 'szeretlek' szöveg, de nem. nem mondom ki azt a szót, mert a mai világban nagyon elértéktelenedett, és mindenki használja, akár komolytalan szándékkal is. hogy őszinte legyek, még azért sem mondom ki a 'szeretlek' szót, mert tulajdonképpen én nem szeretlek téged. amit én érzek, az sokkal több ennél. valami olyan, amit nem lehet csak egy egyszerű 'szeretlek' szóval kifejezni. nagyon fontos vagy nekem, soha nem tudnálak bántani, te vagy az egyetlen személy aki iránt ilyen erős érzelmeket táplálok. szerinted lehetne valami köztünk?
na ennyi...szerintem szép...:D
sunáználak
puszilnám a púzódat
kinyalnám a kakilód
vagy csak simán
tetszel nekem, és azon gondolkodtam, hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!