Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnal/probalnal ki, ha meg szingli lennel?
Sokat gondolkoztam a válaszon :-D sok dolgot ismételnék annak tudatában h "szabad" vagyok, más tévézni is :-D. Vagy kifeküdni napozni az erkélyre.
Ezek egyszerű dolgok, mégis az tesz hozzá értéket, h a tudat szingli.
Aztán ott abbahagytam a gondolkodást h kiállnék a Duna partra és kikiabálnám h szingli vagyok :-D
Hát igen, mostanában nem felhőtlen a kaocsolatom :-P
Amit a 6os válaszoló is írt.
Annyival egészíteném ki, hogy tuti kipróbálnám két férfivel. 😀
Én igazából már mindent csináltam és ugyanúgy mindent csinálok a párom mellett is. :D
Az az igazi, ha a párod mellett is szabadnak érezheted magad, tudsz menni bulizni, csinálhatod a hobbidat, nem korlátoz be tehát.
Ha még ott a kíváncsiság benned és azt érzed hogy mondjuk csillapíthatatlan szexuális vágyaid vannak állandóan valami idegennel...az más kérdés.
Nekem nincsenek. Voltam már elég pasival ahhoz, hogy már ne legyen bennem kíváncsiság, hogy milyen lenne egy ilyennel vagy olyannal... már tudom milyen. Semmi extra, és nem ez a lényeg.
Szexuális partnert baromi könnyű találni. Na de egy értelmes társat... na azt nehéz. És kincs, ha megvan. Egy jó vagy más numeráért baromira nem éri meg lecserélni, ha esetleg valakit ez mozgat. Persze mindenki a saját bőrén tanul ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!