Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő hisz abban hogy parválasztásnál számít hogy ki milyen csillagjegyben született. Ki milyen csillagjegyű? A férfiak mennyire hisznek ebben?
Én kos vagyok, ő oroszlán. A leghalványabb fogalmam sincs, hogy összeillenek-e a csillagjegyeink, és sosem érdekelt. És szerintem csak a buta emberek hisznek ebbena csillagjegyes marhaságban.
A buta emberekkel nem találom meg a közös hangot. Ez is csillagjegytől független.
Én nyilas vagyok.
Ezek voltak eddig:
Bak = szar, megcsalt
Kos = fos, megcsalt
Halak = botrány
Ikrek = megcsalt, kattos volt
Ezekből már nem kell 1 sem.
Egy nyilas nő kéne nekem, azt írják, hogy sok lenne a rivalizálás amit én szeretek mert az motivál, hogy több legyek :D
Elvileg, a horoszkop alapján nem illünk össze. Gyakorlatilag 17 éve együtt vagyunk, hangos szó nélkül.
Nem hiszek benne.
Amit a leírásokban lehet olvasni a két jegyről, az se illik ránk.
Én nem. A kos elvileg nem illik a bakhoz, de a hosszabb kapcsolataim mind kosokkal voltak. Nem hiszem, hogy amiatt mert kosok voltak. Közös tulahdonságaik se nagyon voltak.
Olyat nem mondanék, hogy valakivel a horoszkópja miatt nem találom a hangot. Eddig egy rákot és egy oroszlánt tudok kiemelni, akik az ismerkedés alatt is nevetségesek és irritálóak voltak. A rák erőltette ezt a horoszkóposdit, de kb. semmit nem tudtunk kezdeni egymással, és ez nem a horoszkóp miatt volt.
Ikrek vagyok
Legjobban eddig a skorpió kal jöttem ki
3exem ,legjobb baratnom, anyukám skorpio :)
Tudat alatt vonzanak a skorpio pasik :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!