Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa ha valaki huszon pár valahány évesen szűz?
Egyre korábban kezdik a nemi életet, a fiúk is.
Amúgy maholnap 25 leszel, közelebb a 30-hoz. Hány ezerszer írod meg ki?
Látom otthon vagyunk a gúny, az irónia és a szarkazmus világában.
#12:
ha ronda lennék vagy töketlen akkor most nem lenne barátnőm :D vallasos meg főleg nem vagyok :D csak simán volt sokkal jobb dolgom is annál hogy csajozzak középiskolában
Vagy csak nem volt tesztoszteron hormon a szervezetedben :D
Aztán hirtelen meg lett persze :D :D
#16 voltam
Én 21 évesen veszítettem el és egyetértek a 6-os válaszolóval. Előtte töketlen voltam, azért nem jöttek össze a dolgok. Látom egyeseknek itt nehéz a beismerés, önvizsgálat.
Az a baj, hogy a legtöbb ember kb 13-14 éves korától vágyik a szexre, intimitásra, szerelemre. Onnantól kezdve ez mindenkinek egy viszonylag fontos, nagy vágy az életében, amit szeretne beteljesíteni. Na most egy huszonéves szűz azt jelenti, hogy az az ember már legalább 6-7 éve folyamatosan szerencsétlenkedik az élet számára is egyik legfontosabb területén. Szóval csak ezért furcsa a dolog.
"Miért amúgy 20-25 év elég gyorsan elszáll az ember életében"
Éppen ezért szedd magad össze, mert már leélted életed harmadát. Már csak 2x ennyi van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!