Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen az a nő aki szebb az átlagosnál? Várok képeket is
Nem lep meg, amit mondasz. A GYIK-en minden nemzetközileg elismert nő átlagos, csúnya, vagy nem vagytok tőle elájulva.
:D
Többségében persze az irigység beszél az olyan emberekből, meg az, hogy nem kaphatna meg egy olyan nőt.
mi ez óvoda?
jajj palvin barbi jajj ő a legszebb....a 4 fal között éltek?
Ókori fényképész:
Persze, hogy irigykedik. Gondolom itt minden pasi jobb csajjal flörtölget, mint a Palvin, meg minden csaj jobban néz ki. :D
Nyilván, már csak abból kifolyólag is, mivel annyi nő van a világon, van szebb nála (mondjuk egy eldugott Brazil falucskában, ahonnan a lány egy nagyvárosba jár be dolgozni, mert nem fedezte fel senki, hogy modellként dolgozzon), de az biztos, hogy a Palvin a világ legszebb női köté tartozik.
#11-12 és 14.
Mi ez a gondolkodás? Ha valakit nem tart valaki a legszebbnek, akkor kizárólag "irigykedhet"? Én nem hinném... Létezik egy olyan dolog, hogy egyéni ízlés, nem mindenkinek jöhet be 1-1 celeb.
És még többen vannak akik rosszul fejezik ki magukat. Sokan nem arra gondolnak, hogy ronda lenne, vagy ilyesmi, hanem már unják őt mint példát és emiatt túlértékeltnek gondolják. Főleg akiknek egészen más híres/ismert személy a favorit. Persze külsőre ő is csinos, vonzó, de nem "A LEGSZEBB", mert az mindenkinél más...
Ez olyan, mint férfiaknál állandóan Brad Pitt meg Beckham voltak a példák állandó jelleggel. Holott... Tuti nem minden nő értük van oda.
És sokakat fáraszt már az általánosító "ő a legszebb nő/férfi akiért mindenki odavan" hozzáállás.
Palvin Barbi tényleg szép!
Viszont nekem Barbara Mori gyönyörű nő, még így 40 évesen is
16#
Nálad pont!!
Ugyanígy értettem én is,csak ha nincs kifejezve annyira mint ahogy te leírtad,akkor nem értik...
Nekem meg nem ér annyit hogy mazsolázzam nekik, mert lehet utánna sem értik:))
11#
Szerintem a 0% magáért beszél;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!