Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elfogadtam tőle pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elfogadtam tőle pénzt bármit megtehet szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyedülálló anyuka vagyok, nem rég kicsit rossz anyagi helyzetbe kerültem és kisegitett az a férfi akivel pár hónapja van szexuális kapcsolatom.Vissza akartam neki adni a pénzt de nem fogadta el?Szerintetek miért?Barátnőm szerint megakar ezzel venni?Mit gondoltok?
2019. júl. 24. 12:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
200.000Ft amivel segített hogy albérletet tudjak váltani (kaució) ezt szerettem volna neki visszaadni amit nem fogadott el.
2019. júl. 24. 13:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
#13.04 Azért ez a legtöbb embernek nem kis pénz. Add vissza, úgy a tiszta.
2019. júl. 24. 13:06
 13/28 A kérdező kommentje:
A kezébe akartam adni, de nem fogadta el mert ő segített nem kölcsön adott, akkor hogy adjam vissza?
2019. júl. 24. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:
72%

akkor hagyd, ha nem akarja

mióta ismeritek egymást? és mióta vagy ez a szexkapcsolat?

2019. júl. 24. 13:11
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

Ne keress problémát akkor is ha nincs, megtehette anyagilag így segített neked :) ennyi

Máskor majd te segítesz neki ha tudsz viszonzod ezt.

2019. júl. 24. 13:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem mennyiről is beszélünk.

Ez egy joban keresőnek sem kicsi összeg már, én is azt tanácsolom add vissza akkor is ha megtehette, hogy segített.

Barátnőd is ezért ültette a füledbe a bogarat, mert 20-30 esetleg 50-ről van szó, így semmilyen hátrány nem érhet, és még csak vissza sem tud élni semmilyen helyzettel. (ezt megtanultam az életben semmi nincs ingyen)

2019. júl. 24. 13:15
 17/28 anonim ***** válasza:
Olyan a mai itteni társadalmunkban nincs, hogy valakit megvehetsz. Szolgáltatásokért fizetünk, nem a szolgáltatókért. Olyan is van, hogy valaki önzetlenül segít másnak, mert megteheti. Bár én nem fogadtam volna el a pénzt, mert ki tudja, lehet később kéri vissza valamilyen formában és én senkinek sem akarok az adósa lenni.
2019. júl. 24. 13:45
 18/28 anonim ***** válasza:
Dobd be a postaládájába borítékban,vagy küldd el neki postai utalványon.Ez az összeg túl sok ahhoz,hogy segítségnek be lehessen tudni.
2019. júl. 24. 13:47
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
Ha úgy vesszük te is "segítettél" rajta, mikor neki kellett, szóval inkább örülj neki, hogy kölcsönös.
2019. júl. 24. 13:56
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

- Előbb volt szex, minthogy segített volna neked

- Te vissza akartad adni, ő döntött úgy, hogy nem veszi vissza

Esetleg volt olyan vágya, aminek a megvalósításában eddig nem voltál partner, de most attól félsz, hogy újra előhozza?

2019. júl. 24. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!