Csak van valami racionalis magyarazat!
Vagy megszalltak minket?:p
Egyik ufó külön kérte, hogy küldjem el ezt neked (hiába mondtam, hogy nem tartom túl jó ötletnek):
Idén tavasszal (2019) Szigethalmon egy lakos hallott ilyet éjszaka. Másnap a facebook csoportban osztotta meg a tapasztalatait. Én sajnos nem hallottam, pedig nyitott ablaknál alszom és elég éber vagyok, hogy minden zajra felébredek. Ettől függetlenül hiszek neki, hogy hallott ilyet, mert bolygószerte jönnek észlelések!
Ha ésszerűen gondolkodunk, ezek fémes jellegű hangok, mint amikor fém csikorog a fémen vagy ütközik más fém eszközzel. Ipari parkokban, üzemekben, reptereken, teherszállító vasúton hallottam már hasonló hangeffekteket, racionális magyarázat is lenne, ha innen eredne a hang. De mi van akkor, amikor olyan helyen készül a felvétel, ahol a környéken nincsen ipari létesítmény?
Lemeztektonikai mozgás biztosan nem eredményez fémesen dübörgő, csikorgó hangokat, ezt a mesét még Dr Juhász Árpád sem nyomja le a torkomon, amikor hang egyértelműen az égből, vagy valamelyik szférából érkezik. Ha már összeesküvés elméleteknél tartunk, én arra gyanakszom, hogy a HAARP berendezései gerjesztik a hanghullámokat és az időjárás befolyásolást tesztelik vele. Persze ezt egyik kormány sem fogja hivatalosan beismerni a tömegpánik elkerülése végett. UFÓ-ra/földönkívűli támadás lehetőségére nem gyanakszom. Ha kellene nekik a bolygó, már régen megszerezhették volna. Ami még eszembe jutott, hogy talán a hadipar vagy a NASA fejleszthet valamit és azt teszteli.
UI: És persze az is előfordulhat, hogy a fenti találgatások egyike sem helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!