Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik ezek a hangok az egbol?

Mik ezek a hangok az egbol?

Figyelt kérdés
[link]

#Hangok az egbol
2019. júl. 5. 23:56
 1/8 A kérdező kommentje:

Csak van valami racionalis magyarazat!

Vagy megszalltak minket?:p

2019. júl. 6. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Ez a hatodik hullám. (nem a holttestemre gondolok).
2019. júl. 6. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Egyik ufó külön kérte, hogy küldjem el ezt neked (hiába mondtam, hogy nem tartom túl jó ötletnek):

https://www.youtube.com/watch?v=IiHAud7hnG0

2019. júl. 6. 10:38
 4/8 A kérdező kommentje:
A kepzeletbeli barataidat untasd te kis egér!
2019. júl. 6. 13:50
 5/8 anonim válasza:
21%
Most vettem észre hogy van UFO észlelések kategória gyakorin :D Jézusom, ez beteg :D
2019. júl. 6. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem
2019. júl. 7. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy biztos, elég bizar jelenség.
2019. júl. 8. 07:33
 8/8 anonim válasza:
60%

Idén tavasszal (2019) Szigethalmon egy lakos hallott ilyet éjszaka. Másnap a facebook csoportban osztotta meg a tapasztalatait. Én sajnos nem hallottam, pedig nyitott ablaknál alszom és elég éber vagyok, hogy minden zajra felébredek. Ettől függetlenül hiszek neki, hogy hallott ilyet, mert bolygószerte jönnek észlelések!

Ha ésszerűen gondolkodunk, ezek fémes jellegű hangok, mint amikor fém csikorog a fémen vagy ütközik más fém eszközzel. Ipari parkokban, üzemekben, reptereken, teherszállító vasúton hallottam már hasonló hangeffekteket, racionális magyarázat is lenne, ha innen eredne a hang. De mi van akkor, amikor olyan helyen készül a felvétel, ahol a környéken nincsen ipari létesítmény?

Lemeztektonikai mozgás biztosan nem eredményez fémesen dübörgő, csikorgó hangokat, ezt a mesét még Dr Juhász Árpád sem nyomja le a torkomon, amikor hang egyértelműen az égből, vagy valamelyik szférából érkezik. Ha már összeesküvés elméleteknél tartunk, én arra gyanakszom, hogy a HAARP berendezései gerjesztik a hanghullámokat és az időjárás befolyásolást tesztelik vele. Persze ezt egyik kormány sem fogja hivatalosan beismerni a tömegpánik elkerülése végett. UFÓ-ra/földönkívűli támadás lehetőségére nem gyanakszom. Ha kellene nekik a bolygó, már régen megszerezhették volna. Ami még eszembe jutott, hogy talán a hadipar vagy a NASA fejleszthet valamit és azt teszteli.

UI: És persze az is előfordulhat, hogy a fenti találgatások egyike sem helytálló.

2019. júl. 26. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!